Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj béček vyhrály Semice nad Kostelní Lhotou hlavně díky druhé půli


0

Semické béčko si ve dvanáctém kole lehce poradilo s béčkem Kostelní Lhoty a zvítězilo vysokým rozdílem 7:2. Díky tomu se v tabulce posunulo na čtvrté místo před Straky. Kostelní Lhota, která k utkání nastoupila bez podpory svého áčka, navíc nekompletní, zůstává v tabulce na dvanáctém místě. Pokud v posledním podzimním kole doma s béčkem Milovic nezíská ani bod, půjde v tabulce o jednu příčku dolů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali v devíti lidech

Kostelní Lhota přijela do Semic nekompletní a nastoupila jen s devíti hráči. Proti značně silnějšímu soupeři, který byl navíc posílen s hráči z áčka, neměla nárok a už ve druhé minutě inkasovala z kopačky Martina Bubeníka. Aby toho nebylo málo, za dalších šest minut se ještě trefil Dominik Šimek. Až pak hostům dorazily posily a mohli tak doplnit počet hráčů na potřebných jedenáct. A hned to bylo znát. Hra se trochu srovnala a ve 20. minutě snížil na rozdíl jediného gólu Marek Janoušek. Hosté se ale drželi v závěsu jen devět minut, neboť pak přidal další gól Štěpán Jareš a Semice znovu vedly o dva góly. Drama však ještě chvilku pokračovala. Po faulu se k trestnému kopu postavil Marek Janoušek a domácí brankář Jan Vavřík lovil míč ze své sítě podruhé.

Ve druhé půli si Semice zastřílely

Ve druhém poločase sahali hosté i po vyrovnání. Marek Janoušek byl blízko hattricku, ale nebyl úspěšný v koncovce. No a to bylo ze strany hostů naprosto všechno. Pak už hřiště ovládl jediný tým. Domácí tak postupně navyšovali skóre. V 50. minutě se trefil domácí kapitán Vlastimil Houška, a když pak za dvě minuty Štěpán Jareš navýšil skóre už na 5:2, hosté ztratili veškeré naděje. Pohromu hostů pak ještě dokonaly góly Martina Bubeníka v 74. minutě a Davida Houšky šest minut před koncem zápasu.



Ohlasy k zápasu



SK Kostelní Lhota B
Martin Szikora (trenér): „Áčko nám hrálo na Loučeni, takže jsme tomu vše podřídili a béčko tak mělo problém se sestavou. Tudíž jsme nastoupili v devíti lidech, dostali dva góly a až pak se nám povedlo tým doplnit do plného počtu. Bylo to hratelné, ale bohužel jsme nakonec dostali sedm gólů. Je ale fakt, že jsme s nějakým bodovým ziskem v Semicích příliš nepočítali. Bylo to třeba jako v Chrástu. Vždy dostaneme dva rychlé góly a to nás srazí na kolena. Na jaře s tím musíme něco udělat.“



Sestavy


AFK Sokol Semice B
J. Vavřík [-] - V. Kavka [-] , P. Langer [-] (46. P. Kutifel [-] ) , D. Šimek [-] , P. Macháček [-] , Š. Jareš [-] , L. Jelínek [-] , V. Houška [-] , M. Bubeník [-] , M. Novák [-] (74. D. Houška [-] ) , V. Semrád [-] (46. M. Kůrka [-] )

SK Kostelní Lhota B
M. Buk [-] - J. Barták [-] , J. Záhora [-] , T. Drobný [-] , M. Janoušek [-] , M. Štok [-] (46. P. Franc [-] ) , M. Ostřížek [-] , M. Mašinda [-] , M. Záhora [-] , M. Sládek [-] , P. Holešovský [-]

ŽK: 44. P. Holešovský , 80. M. Sládek .
Místo: SK AFK Sokol Semice. Počet diváků: 25. Rozhodčí: HOLAS Robert - MÜLLER Pavel (N), POULA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.