4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stratov si pohrál s týmem Krchleb


Branky


13. J. Valiček (vl.) , 35. Z. Walter , 57. D. Petráš , 85. Z. Walter
0

Po jasné výhře 4:1 proti Kamennému Zboží tentokrát Krchleby jasně prohrály. Nestačily na Stratov, který si napravil reputaci po prohře 0:2 v minulém kole s béčkem Kostelní Lhoty. Zápas nakonec skončil jednoznačnou výhrou domácího týmu 4:0. Krchleby jsou tak po pěti kolech na desátém místě tabulky a Stratov poskočil před ně na osmou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krchleby si daly nejprve vlastňáka

Krchlebským zápas absolutně nevyšel. Hostující hráči se totiž absolutně nedokázali prosadit proti pevné obraně Stratova. A ještě k tomu je posadili do sedla, když si sami dali vlastní gól. Bylo to už ve 13. minutě, kdy si Valiček nešťastně srazil míč do vlastní brány. I tak se ale hosté snažili útočit, ale na obranu domácích nedokázali najít žádný recept. Druhý gól přidal ve 35. minutě Zbyněk Walter. Koucký vyvezl míč a poslal do úniku Waltra, který utekl po straně a razantní střelou překonal Jiřího Marušku. Hosté se snažili něco s výsledkem udělat, ale vše bylo marné. Naopak další gól mohl přidat Effenberger, ovšem jeho pokus zastavila tyčka.

Stratov přidal další dva góly

I ve druhém poločase stříleli góly jenom domácí hráči. V 57. minutě se prosadil David Petráš, když domácí hráči utekli krchlebské obraně a on se střelou na zadní tyč nemýlil. Z brejku pak padl i čtvrtý gól. Tentokrát byl šťastným střelcem Lukáš Novák. I ve druhé půli se snažily Krchleby vstřelit alespoň čestný gól, ovšem tentokrát jim nebylo přáno.



Ohlasy k zápasu


Sokol Stratov
Michal Kubín (kapitán, Stratov):: „Bylo to vyrovnané utkání, ve kterém soupeř neměl žádnou vyloženou šanci. Jedinou vážnější střelu měl snad ve druhé půli, kdy to náš gólman špatně vykopnul. Pak ještě pár nepovedených přímáků, jinak nic. Něco jsme si po bídném výkonu v Kostelní Lhotě řekli, a pomohlo to. Krchleby mají kvalitní tým. Třeba Valiček nebo Jokl jsou šikovný kluci, ale u nás se jejich hráčům nedařilo. Navíc jsme vymazali jejich útočníky. Možná že čekali, že výhra přijde sama. Bylo to rozhodně snadnější, než jsme čekali.“

TJ Sokol Krchleby
Lukáš Pulda (obránce, Krchleby): „Chtěli jsme hrát fotbal, ale vůbec nikomu to nešlo. Bylo to hrozné. Přestože jsme si dali vlastní gól, snažili jsme se soupeře zatlačit. Jenže Stratov to zabetonoval a my kvůli tomu asi jen jednou vystřelili na bránu. Soupeř na nás pak útočil s obránci a naši útočníci jim nechali prostor.“



Sestavy


Sokol Stratov
P. Ulman [-] - P. Soukup [-] (46. D. Petráš [-] ) , M. Kubín [-] , F. Kaucký [-] , M. Syrový [-] - M. Horvát [-] , L. Jelínek [-] , D. Kubín [-] , M. Effenberger [-] - J. Pačesný [-] (86. P. Horvát [-] ) , Z. Walter [-] (86. O. Veselý [-] )

TJ Sokol Krchleby
J. Maruška [-] - J. Voborník [-] (46. J. Baloun [-] ) , P. Zdobinský [-] (61. P. Perez [-] ) , J. Král [-] (73. J. Masák [-] ) , J. Kubík [-] , M. Jokl [-] , P. Bílý [-] , Z. Drahokoupil [-] , L. Pulda [-] , J. Valiček [-] , P. Patáčik [-]

ŽK: 21. M. Syrový , 53. D. Petráš - 30. J. Voborník , 39. J. Král , 60. P. Zdobinský , 77. P. Perez .
Místo: Stratov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kopic Miloslav - HORVÁT Josef (N), CSOKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.