5:4
(3:1)
4. M. Ott
64. T. Rais
73. T. Rais
78. Z. Jirouš (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastný konec pro domácí


Branky


11. M. Hojsák , 24. J. Mareček (p.) , 35. M. Hojsák , 49. M. Hojsák , 89. M. Hojsák - 4. M. Ott , 64. T. Rais , 73. T. Rais , 78. Z. Jirouš (p.)
0

Mcely navázaly na výhru v Rožďalovicích domácí výhrou nad béčkem Hrubého Jeseníka 5:4 až v samotném závěru. Utkání bylo plné zvratů, šťastnější nakonec byli domácí. Po výhře jsou Mcely v tabulce na druhém místě pouze o skóre za vedoucíma Rožďalovicema, Hrubému Jeseníku patří po 9. kole 8. příčka v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím

Pro Mcely utkání nezačalo dobře, již ve 4. minutě poslal Miroslav Ott hosty do vedení - 0:1. Poté domácí zlepšenou hrou dokázali do poločasu skóre otočit. Nejprve vyrovnal v 11. minutě Michal Hojsák, následně z pokutového kopu poslal domácí do vedení Jaroslav Mareček. Deset minut před poločasem navýšil skóre pro domácí svou první trefou v zápase Martin Hojsák. Domácí Mcely tak odcházely do kabin za stavu 3:1

Hostům se nepodařil obrat v utkání

Hned po začátku druhého poločasu navýšil skóre pro domácí opět Martin Hojsák, domácí již vedli 4:1. Po této brance domácí přestali hrát a soupeř toho využil. Hrubý Jeseník vyrovnal na 4:4, když se dvakrát trefil Tomáš Rais a z pokutového kopu Zdeněk Jirouš. V té chvíli běžela 78. minuta a domácí mohli začínat od začátku. Nakonec jim přálo štěstí a dokázali po sérií standardních situací vstřelit rozhodující branku. V 89. minutě se po standardní situaci trefil Martin Hojsák a zaznamenal tak hattrick v utkání - 5:4 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


Mcely
Petr Hájek ( trenér): V prvním poločase bych pochválil tým za bojovnost a zaslouženě jsme se ujali vedení 3:1, ve druhém poločase jsme polevili a přestali hrát naší hru a hosté toho využili. Nakonec jsem rád, že se nám podařilo utkání vyhrát. Rád bych pochválil Martina Hojsáka, kterému se podařilo vstřelit hattrick.

Hrubý Jeseník B
Tomáš Jirouš (útočník): Utkání bylo ovlivněno tím, že nepískal delegovaný rozhodčí. První poločas jsme byli horší a dostali jsme tři góly, ve druhém poločase jsme začali hrát fotbal a podařilo se nám vyrovnat. Nakonec však po sporných standardních situacích inkasovali pátou branku a výhru si připsali domácí. Za výkon ve druhém poločase bychom si remízu zasloužili.



Sestavy


Mcely
J. Němeček [-] - O. Bartoš [-] , J. Kulhánek [-] - J. Kosina [-] , V. Klouček [-] , V. Löbl [-] - J. Mareček [-] , M. Hojsák [-] , L. Bartoš [-] , M. Hojsák [-] , D. Fejér [-] -

Hrubý Jeseník B
J. Hájek [-] - M. Ott [-] , T. Jirouš [-] , T. Rais [-] , T. Hurych [-] , Z. Jirouš [-] , Š. Šona [-] , R. Stránský [-] , M. Lejnar [-] , J. Jeník [-] , T. Kučera [-]

Hráči zápasu: M. Hojsák .
Místo: Mcely. Rozhodčí: MANŽEL Tadeáš - HOJSÁK Luboš (N), FRCEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.