4:5p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelný závěr zápasu v podání zdelovských bojovníků


Branky


15. L. Sršeň , 57. R. Pinkas , 71. P. Duha , 77. R. Pinkas - 63. P. Mráz , 85. M. Neubecker (p.) , 89. J. Weisser , 90. R. Dostálek
0

Zdálo se, že domácí v poklidu dokráčí k zisku 3 bodů, ale hráči Zdelova ukázali srdce pravých bojovníků. Třemi slepenými brankami v závěru dokázali vyrovnat a jako bonbónek jim byl bonusový bod z penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávaná s minimem šancí

Hosté ze Zdelova se výsledkově trápí a na hřišti Albrechtic, které zdobí nejlepší ofenzíva v soutěži je nečekalo nic jednoduchého. Zdelov svého soupeře zaskočil aktivní hrou a prvních 20 minut působil na hrací ploše aktivněji. Vyložené šance nepřícházely a tak přišel zákonitý trest. Ve 35. minutě překonal brankáře Beránka domácí Sršeň a otevřel skóre zápasu. V tu chvíli ještě nikdo nemohl tušit, jakých brankových hodů se ještě diváci v Albrechticích dočkají. Do přestávky už příliš pohledných akcí k vidění nebylo a tak fanoušci mohli jít na poločasovou klobásu.

Neuvěřitelný závěr Zdelova

O Albrechticích se ví, že jeho hlavní síla je v ofenzívě. Mezi střelecké tahouny patří Pinkas, který v 57 minutě poslal domácí do dvoubrankového vedení. Hostům se podařilo o šest minut později snížit zásluhou Pavla Mráze. Dvoubrankové vedení vrátil domácím Duha a na 4:1 zvýšil kanonýr Pinkas. V tuto chvíli si hráči Albrechtic nejspíše řekli, že zápas se již dohraje sám.Určitě k tomu přispěl i fakt, že hřiště opustil zkušený stoper Jedlička a obrana začala doslova hořet. V 85. minutě ukázal hlavní rozhodčí Svoboda na značku pokutového kopu, který proměnil střídající Neubecker. Hráče Zdelova tato branka neuvěřitelně nakopla a zatlačili Albrechtice na vlastní polovinu. Další chybu využil kapitán Weisser, který se vrátil po disciplinárním trestu a snížil na rozdíl jediné branky. O pouhou minutu se stalo to, čemuž v obou táborech jen těžko uvěřili. Na 4:4 se podařilo v 90. minutě vyrovnat mladičkému Dostálkovi a poslal zápas do penaltové loterie.

Domácí si vypili kalich hořkosti až do dna

Při penaltách zazářil brankář Zdelova, který za svá záda pustil jediný pokutový kop a hosté se mohli radovat ze zisku bonusového bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Albrechtice nad Orlicí
Rostislav Kchop - trenér domácí: První poločas optická převaha. 2 poločas nepustíme soupeře 35 minut k ničemu a posledních 10 minut ke všemu. Odešla zkušenost z postu stopera a v obraně skončil fotbal.O Zdelovu se to ví,jak bojuje, další,kdo se o tom přesvědčil jsme byli my. Ostuda.

FC Zdelov 1963
Miloš Zeman - trenér hosté: ,,Nemožné na počkání, zázraky do 5 minut“ , asi tak bych nazval naši poslední pětiminutovku z dnešního utkání. Albrechtice byli herně lepší a v ofenzivě i bez Hořínka hodně silní. Zaslouženě šli do vedení 4-1 a pro nás to vypadalo opět na černou sobotu. Zázraky se ale dějí a nám se v posledních 5 min. podařilo vstřelit 3 branky a první bod byl na světě. V penaltové loterii jsme byli šťastnější a brali i bod druhý.



Sestavy


SK Albrechtice nad Orlicí
L. Jozl [-] - R. Pinkas [-] , M. Csontos [-] (50. P. Duha [-] ) , P. Janeček [-] (70. P. Wajgl [-] ) , L. Sršeň [-] , J. Jaroš [-] , L. Velíšek [-] (75. M. Barták [-] ) , T. Forejtek [-] , P. Zeman [-] , T. Jedlička [-] , O. Velíšek [-]

FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - R. Csontos [-] , J. Weisser [-] - V. Dvořák [-] , D. Komárek [-] , P. Mráz [-] , R. Zeman [-] , J. Novotný [-] (80. M. Zeman [-] ) , P. Truhlář [-] , P. Nedvídek [-] (75. M. Neubecker [-] ) - R. Dostálek [-] -

ŽK: 73. P. Zeman , 79. L. Sršeň , 88. J. Jaroš .
Místo: Albrechtice. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Bouz Tomáš - ŠEDIVÝ Michal, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku