1:3
(0:3)
10. O. Slovák (vl.)
24. O. Salfický
40. P. Vogel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

4.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otovice se probraly z krize


Branky


63. P. Šprinc - 10. O. Slovák (vl.) , 24. O. Salfický , 40. P. Vogel
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólový poločas nabídl pěknou podívanou

Na "Ruchadlu" se dnes představily zatím jen tříbodové Otovice, které chtěly zapomenout na výkony z předešlých zápasů a pokusit se bodovat. Do zápasu vstoupili hosté svižněji, byli aktivnější, to domácí působili poněkud "ospale". A to se jim vymstilo. V 10. minutě Vojtěch Smrček chtěl snaživě odkopnout míč na roh, ale krásně trefil branku. Problém byl, že trefil branku svého týmu, a tak se Otovice dostaly kuriózně do vedení 1:0. Tlak hostí vrcholil, tlačili se do vápna, chtěli za každou cenu odskočit soupeři na dvoubrankový rozdíl. To zařídil ve 24. minutě Ondřej Salfický, který z 20 metrů poslal "kanón" k tyči domácímu brankáři Haluškovi, který byl bezmocný. Pět minut před koncem přidali Otovičtí další branku, tentokráte se dostal centr ke kapitánovi Vogelovi, který si míč zpracoval na prsa a krásným volejem překonal záda již zmíněného Halušku. 

Domácí zabrali, ale bylo pozdě

Do druhého poločasu nastoupili domácí jako vyměnění. Do soupeře bušili "hlava nehlava", kombinovali, pár "loženek" si vytvořili, avšak Otovičtí svoji urputnou obranou "drželi" tři body nad vodou. Aktivita domácích přeci jen našla uplatnění. Domácí "Šprinc" si navedl míč a zpoza vápna krásnou střelou snížil na 3:1. Čtvrt hodiny před koncem utkání zastavil "brejk" domácího "štírka" Šprince skluzem ze zadu hostující Josef Kuchta. Sudí Bárta okamžitě tahal z kapsičky kartu, která měla "příchuť" červené. Po vyloučení Kuchty domácí ještě více "přitlačily na pilu", ale nic už "vyčarovat" nedokázali. Zápas skončil 3:1 pro efektivnější Otovice, které se po dlouhé době mohly radovat z výhry.



Ohlasy k zápasu



Sokol Otovice
P. Kudláček - tým hostí: Dnes Otovice chytily "druhý dech". Zápas, ve kterém se hrál pohledný fotbal, jsme dotáhli do vítězné konce, z čehož jsme velmi nadšení.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí B
D. Haluška [-] - J. Ptáček [-] , D. Koňarík [-] (34. V. Kiliánský [-] ) , R. Hromas [-] , P. Šolc [-] (80. Z. Zlámal [-] ) , P. Šprinc [-] , A. Poliak [-] , A. Borůvka [-] , V. Smrček [-] (46. J. Doležal [-] ) , J. Matusek [-] , O. Slovák [-]

Sokol Otovice
K. Pokorný [-] - T. Hrnčíř [-] , T. Korityák [-] (63. R. Gaabriš [-] ) , P. Drechsel [-] , P. Franc [-] , P. Vogel [-] , J. Panchártek [-] , J. Kuchta [-] , Z. Vacek [-] , L. Kudláček [-] , O. Salfický [-] (85. P. Motyčák [-] )

ŽK: 90. P. Motyčák . ČK: 76. J. Kuchta .
Hráči zápasu: P. Šolc .
Místo: Sokol Ruprechtice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bárta David - SMRČEK Pavel (N), JARÝ Zdenek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.