0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uždilovci váleli


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v obrovském tempu

Poměrně drsný tlak se na začátku zápasu podařilo vytvořit zábrodským fotbalistům. Přesné přihrávky, velké nasazení a týmová pohoda.
Martínkovice pomalu začaly nabírat na obrátkách, ovšem díky méně zkušenému útoku se mnoho šancí zmařilo.
Na obou stranáchv první půli panovala herní pohoda a chtíč vyhrát. To bylo vidět na každém z aktérů!
Zábrodští si byli jistí, že mají zatím zápas pod kontrolou, což se jim ale vymstilo po centru Josefa Uždila, který dokázal zužitkovat hlavičkou další Uždil, Jan.
Do konce první půle se nic zvláštního nestalo , až na pár „výkřiků do tmy“ od obou týmů, které ale skončily vždy mimo bránu.

Brzký gól byl rozhodujícím faktorem

Do druhé poloviny hráči nastoupili opět nažhaveni. Zábrodští se hned vrhli do druhého poločasu „střemhlav“, chtěli za každou cenu vyrovnat. Svého soupeře přehrávali, Martínkovicím se podařilo míč zázračně vybojovat, po špatném odkopu domácího stopera se dostal míč k Jiřímu Uždilovi, který poslal Jiskru do dvoubrankového vedení.
0:2. Nervozita byla znát, rozhodčí Lokvenc to neměl jednoduché! Musel zvládnout spousty připomínek, jak z jedné, tak z druhé strany. Posledních 30 minut se hrálo „nahoru dolů“, oba týmy měly šance, za zmínku stojí velká „loženka“ střídajícího Kollerta, který ale gól nedal. Ani technické finesy Ondřeje Janka nepřinesly své „ovoce“ , a tak zápas skončil lépe pro hosty z Martínkovic.



Sestavy


Sokol Zábrodí
M. Špaček [-] - J. Hanuš [-] , L. Janko [-] , M. Bořek [-] , T. Rompotl [-] , O. Frinta [-] , M. Balcar [-] , P. Kaválek [-] (71. . Červinka [-] ) , J. Habr [-] , J. Dvořák [-] , K. Novák [-] (50. P. Králík [-] )

Jiskra Martínkovice
D. Matějka [-] - J. Uždil [-] , J. Uždil [-] (75. J. Kollert [-] ) , J. Uždil [-] , P. Brožek [-] , O. Janek [-] , L. Mihálik [-] , A. Ticháček [-] , J. Kindl [-] , P. Matějka [-] , P. Semenský [-]

ŽK: 62. J. Uždil , 88. J. Kindl .
Místo: Sokol Zábrodí. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - BURDYCH Josef (N), LÁTR Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.