3:2p.
(1:2)
25. A. Cach
28. A. Cach
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cenná remíza pro Hlinsko B


Branky


40. J. Vácha , 88. M. Starý - 25. A. Cach , 28. A. Cach
0

4.kolo soutěže nám nabídlo zápas Stolan s Hlinskem B, kde jsem já osobně čekal jasnou výhru domácích a i velký počet branek, nestalo se tak a Hlinsko si ze Stolan veze vydřený a také velice cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2 góly během tří minut

První poločas začal z obou stran opatrně, hrál se celkem nezáživný fotbal , který divákovo oko asi moc nepotěšil. Situace se však změnila v 25.minutě kdy hostující Cach utekl domácí obraně a bez problémů svoji samostatnou akci zakončil. Dalo by se čekat, že domácí po obdržené brance zaberou, ale to se nestalo a hostům se hned v 28.minutě naskytla další příležitost a byl u ní opět Cach, který akci provedl podobným způsobem jako tu první a zvýšil tak náskok svého týmu už na 2:0. Po další inkasované brance se domácí pomalu začali dostávat do zápasu, nicméně přišlo další ohrožení jejich branky a to v minutě 38. kdy po rohovém kopu hostí v domácí šestnátce vznikla poněkud nepřehledná situace a nikdo z hostujících hráčů neokázal míč dopravit do poloprázdné brány. I v tomto zápase sme se dočkali známého pořekadla "nedáš-dostaneš", když hned ve 40. minutě hostům utekl domácí Vácha a se zakončením tváří v tvář golmanovi neměl sebemenší problém a snížil tak na 1:2 z pohledu domácích.

První poločas se poté odehrál už v klidném duchu a do kabin se tedy odcházelo za stavu 1:2 pro Hlinsko B.

 

Střídající Starý zařídil remízu

V druhém poločase chtěli domácí převzít kontrolu nad zápasem a po ne dobře odehraném poločase prvním k tomu měli určitě motivaci. Stolany už od začátku poločasu soupeře tlačili a měli územní převahu, která se ještě znásobila v 58.minutě kdy David Pavliš fauloval domácího Váchu a za tento zákrok byl od rozhodčího odměněn červenou kartou. Stolany tedy nyní hráli proti oslabenému soupeři a chtěli ze zápasu vytěžit co nejvíce a to 3 body. Po vyloučení byla převaha domácích jasná a hned v 60 minutě domácí hráč nastřelil z prostoru penalty břevno a nemohl to být nikdo jiný než domácí střelec Vácha. Domácí však pálili šance jako na běžícím páse a už se zdálo, že i oslabené Hlinsko B dokáže získat ve Stolanech 3 body, to by se ale na hřiště nesměl dostat domácí Marek Starý,který ani ne po minutě strávené na hřišti po centru Dostála dokázal vyrovnat hlavičkou do středu brány. Nutno podotknout, že na tomto golu měl podíl i golman hostí Jindřichovský, který Dostálův centr podběhl a Starý už pak neměl problém se zakončením. V druhém poločase se už více nestalo a zápas tak skončil 2:2 a muselo se rozhodnout až v penaltách.

Rozjeté Stolany rozstřel zvládly

Zápas skončil remízou 2:2 a na řadu tak přišly penalty, ve kterých domácí potvrdili svoji kvalitu a penaltový rozstřel zvládli v poměru 4:1



Ohlasy k zápasu


SK Stolany
Stolany-Zdeněk Motyčka: Hlinsko bojovalo a snažilo se,ve druhém poločase jsme přidali a zaslouženě vyrovnali.V penaltách je to vždy loterie a my je dnes zvládli lépe.

FC Hlinsko B
Realizační tým Hlinsko B: První poločas jsme dle mého názoru měli ze hry více,kdyby sme proměnili šanci na 3:0 tak mohlo být prakticky po zápase,bohužel po naší chybě domácí snížili a po přísném vyloučení dokázali i vyrovnat.



Sestavy


SK Stolany
T. Jiří [-] - R. František [-] (68. M. Ždímal [-] ) , M. Hluchník [-] , M. Starý [-] (46. V. Kučera [-] ) , O. Novotný [-] - J. Starý [-] , J. Kuchta [-] , T. Vávra [-] , J. Hýl [-] , J. Vácha [-] (88. M. Starý [-] ) - L. Dostál [-]

FC Hlinsko B
P. Jindřichovský [-] - L. Hrubý [-] , P. Veselský [-] , L. Krbálek [-] , J. Bříza [-] - M. Pelikán [-] , D. Holec [-] , P. Popelka [-] , M. Nevole [-] (85. M. Nevole [-] ) - D. Picek [-] (46. D. Pavliš [-] ) , A. Cach [-] (92. M. Severýn [-] )

ŽK: 30. M. Starý , 43. J. Vácha , 87. J. Hýl - 34. M. Pelikán , 55. P. Veselský . ČK: 58. D. Pavliš .
Hráči zápasu: J. Vácha - A. Cach .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.