Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Neštěmicích vyzněla lépe pro domácí


Branky


6. A. Sukama , 11. L. Krok , 28. L. Krok (p.) , 29. D. Soukup , 48. M. Klier , 55. D. Soukup , 65. T. Stehlík , 67. T. Stehlík - 54. D. Veselý , 58. V. Žák , 66. A. Čapek , 70. D. Veselý
0

Dvanáct branek bylo k vidění v Neštěmicích, které hostily Modrou. Diváci tak rozhodně neměli nouzi o nudu a nakonec mohli být i spokojenější, když se Neštěmicích podařilo vyhrát na Modrou v poměru 8:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neštěmice na hosty doslova vlítly

Neštěmice potřebovaly v utkání s Modrou naplno bodovat a vše tomu podřídily. Ukázalo se to hned v úvodu utkání, kdy do sítě Modré nastřílely během první půlhodiny čtyři branky, o které se postupně postaral Alvin Sukama, dvakrát Lukáš Krok a jednou David Soukup. Takto brzké vedení Neštěmic hosty zlomilo a ti neměli v první půli šanci cokoliv udělat s nepříznivým výsledkem. Za stavu 4:0 tak šli do šaten spokojenější domácí, na kterých teď ležel úkol největší, a to výsledek udržet a naplno bodovat.

Gólové hody

Ve druhém poločase domácí trenér prostřídal hráče, kdy dostali šanci hráči z lavičky a na utkání to bylo znát. Neštěmice ve druhé půli obdržely čtyři branky, přesto další čtyři dokázaly přidat a zvítězit 8:4. Zde však domácí diváci mohli vidět dva rozdílné poločasy, kdy v tom prvním hrály neštěmice v nejsilnějším složení a v tom druhém se do utkání dostali hráči, kteří toho v základní sestavě moc nenahrají. Přesto se i oni podílěli na vítězství, díky kterému se Modlany dostaly na přední příčky tabulky krajského přeboru. Neštěmice čeká ve 12.kole derby s místním rivalem ze Střekova.



Ohlasy k zápasu


FK Český Lev Neštěmice
Martin Beran, trenér: Pro nás je důležité, že jsme získali tři body, protože nás to z hlediska psychiky postavilo zpět na nohy. Utkání to bylo určitě divácky atraktivní, dvanáct gólu je pro fanoušky skvělá podívaná, ale pro trenéry trošku frustrace.




Sestavy


FK Český Lev Neštěmice
D. Čermák [-] (51. J. Rygl [-] ) - M. Klier [-] , M. Holly [-] , P. Křivan [-] (61. J. Martínek [-] ) , T. Stehlík [-] , M. Růžička [-] , L. Krok [-] (81. F. Chrudimský [-] ) , A. Sukama [-] (46. V. Kmec [-] ) , K. Hůla [-] , D. Soukup [-] , A. Hrabánek [-] (46. M. Hönl [-] )

Modrá
P. Kratochvíl [-] - M. Čapek [-] (65. T. Fejfar [-] ) , V. Žák [-] , S. Fišer [-] , M. Socha [-] (17. V. Šotola [-] ) , A. Čapek [-] , J. Štěrba [-] , D. Veselý [-] (84. L. Sýkora [-] ) , J. Kudrna [-] (25. L. Michalec [-] ) , K. Podolský [-] , P. Pazdera [-]

ŽK: 44. M. Holly , 59. V. Kmec - 21. S. Fišer , 73. K. Podolský . ČK: 23. P. Kratochvíl .
Hráči zápasu: D. Soukup .
Místo: Neštěmice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Černý Petr - ČÁKA Jindřich, RŮŽIČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.