3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:15

9.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štětí na domácí půdě vyhrálo nad Modrou


Branky


0

O třech bodech se rozhodovalo až ve druhém poločase, ve kterém Štětí nastřílelo tři branky, zatímco hosté z Modré vyšly gólově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli i přes řadu šancí gól nepadl

První poločas byl u obou mužstev vyrovnaný. Šancí moc k vidění nebylo. Modrá zahrávala řadu trestných kop, ale buď se trefovali do zdi nebo to domácí hráči odhlavičkovali. Do velké šance se hosté dostali v 17.minutě, kdy už byl pomalu míč v bráně, ale brankář Lukáš Kloub pohotově zasáhl. Modrá byla první půlhodinku lepší na míči. Ke konci poločasu měl velkou šanci Belák, po přihrávce od Hrdýho a pak ještě Kucler se dostal do vápna, ale trefil jen brankáře. Výsledek skončil zatím nerozhodně 0:0.

Kdo dává góly, ten vyhrává

Hned v druhé minutě další pětačtyřicetiminutovky přišla u domácích standardní situace, kdy hlavou lehce tečl Rudolf Slanička a míč umístil k tyči - 1:0. Od této chvíle bylo Štětí na hřišti jasně lepším celkem, Modrou přehrávali, vytvářeli si převahu a šance, jen chyběl nějaký další gól. Belák měl šanci, Slanička netrefil hlavou ve vyložené situaci, až tedy přišla 67.minuta, Rudolf Slanička vystřelil z hranice velkého vápna k tyči a zvyšoval na 2:0. Čtvrt hodiny před koncem zápasu šel na hřiště Jan Grepl, ještě si ani pořádně neťuknul s balónem a už dorážel na 3:0. V závěru se ještě do gólovky dostal Radek Hrdý, ale branka z toho nebyla.



Ohlasy k zápasu


SK Štětí
Milan Plíšek (sekretář SK Štětí): První poločas vyrovnaný, v druhém jsme už Modrou přehrávali a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


SK Štětí
L. Kloub [-] - J. Ransdorf [-] , M. Čámský [-] , J. Šimral [-] , R. Hrdý [-] - R. Slanička [-] (84. V. Poráč [-] ) , M. Malák [-] (78. J. Marek [-] ) , V. Kucler [-] - T. Belák [-] (74. J. Grepl [-] ) , L. Stejskal [-] , S. Tichý [-] -

Modrá
P. Kratochvíl [-] - S. Fišer [-] , L. Sýkora [-] (67. V. Šotola [-] ) , M. Socha [-] (81. L. Michalec [-] ) , M. Čapek [-] , A. Čapek [-] , J. Štěrba [-] , D. Veselý [-] , J. Kudrna [-] (76. B. Matys [-] ) , K. Podolský [-] , P. Pazdera [-]

ŽK: 26. M. Malák , 71. R. Hrdý - 43. M. Socha , 57. J. Štěrba , 71. K. Podolský .
Hráči zápasu: J. Ransdorf .
Místo: Štětí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zubr Jan - ZVONAŘ Tomáš, ZUBR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.