Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:30

7.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Když neproměníš, nemůžeš vyhrát, ví po víkendu ve Spořicích


0

Plno příležitostí, které ale většinou zůstaly nevyužity. Tak to vypadalo u domácích Spořic, které hostily nedaleké Údlice. Hosté se s nabídnutými šancemi popasovali lépe a odvezly si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marnost v zakončení

Je to jako přes kopírák, ale Spořice opět doplatily na to, že nedokážou proměnit vyložené šance a dělají navíc chyby, které soupeř využije. Stejné to bylo i v prvním poločase při utkání se Spořicemi, kdy sice domácí šli do vedení, když se ve 25.minutě trefil Martin Slajchrt, jenže hned za pár minut, konkrétně ve 34.minutě, bylo zásluhou Víta Rajnyše srovnáno na 1:1. I přes řadu šancí na obou stranách, se diváci další branky v první půli nedočkali a prozatím tedy poločas skončil tímto výsledkem.

Vyloučení Roži stálo Spořice minimálně bod

Hned ve druhé minutě druhého poločasu se opět prosadili domácí, když se o další branku postaral Denis Dvořák. Jenže na tento stav opět zareagovali hosté a v 51.minutě Josef Čížkovský srovnával na 2:2. Spořicím se nedařilo proměňovat šance, dělali zbytečné a hloupé chyby, které spíše hráli do karet hostům. A samozřejmě některým hráčm chyběla disciplína, což ukázal v 67.minutě domácí Jakub Roža, který s již jednou žlutou kartou bránil soupeři v rychlé rozehrávce, čímž si vysloužil druhou žlutou a rázem červenou. Oslabení se podepsalo na dalším vývoji utkání. Hrát v deseti lidech proti kvalitním Údlicím, nevěstí nic dobrého. V 78.minutě přidával druhou branku za Spořice a celkem zvyšoval vedení na 3:2 pro hosty Vít Rajnyš. K němu se čtvrtou brankou přidal v 92.minutě Jaroslav Novotný a bylo po zápase.



Ohlasy k zápasu


1. FC Spořice
Pavel Svoboda (manažer 1.FC Spořice): V zápase jsme byli lepší, ale nedáváme góly a na druhou stranu hrajeme docela hloupě dozadu a proto prohráváme.




Sestavy


1. FC Spořice
M. Hanuš [-] - J. Zralík [-] , M. Slajchrt [-] , L. Zvánovec [-] (46. D. Dvořák [-] ) , V. Dobiáš [-] , J. Roža [-] , M. Campr [-] , V. Vlček [-] , J. Kubálek [-] , M. Drbohlav [-] , L. Píša [-] (82. D. Čapík [-] )

Sokol Údlice
V. Hašek [-] - M. Husák [-] (60. R. Křapek [-] ) , M. Hakl [-] (80. J. Novotný [-] ) , V. Rajnyš [-] , Š. Micák [-] , J. Haldovský [-] , J. Čížkovský [-] , P. Vepřek [-] , F. Hašek [-] (87. M. Pačmag [-] ) , M. Sejček [-] , K. Klíma [-] (84. J. Hoferek [-] )

ŽK: 23. J. Roža , 75. J. Kubálek , 90. M. Campr - 31. Š. Micák , 70. V. Rajnyš , 70. P. Vepřek , 80. J. Haldovský , 81. J. Novotný . ČK: 67. J. Roža .
Místo: Spořice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Maleček Martin - NOVOTNÝ Jaromír, JAVOREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.