Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 13:30

4.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprty stále na vítězné vlně


Branky


0

Čekal to málokdo, ale Vejprtům se v 1.B třídě velmi daří. Další, kdo odjížděl ze hřiště domácích poražen, byl celek SK Kryry. Ty musely zkousnout porážku 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vejprtská koncentrovanost

 

Hosté do utkání vstoupili se zjevným sebevědomím, které jim chtěli vejprtští fotbalově srazit. Začátek utkání byl vyrovnaný a týmy se očividně oťukávaly. První příležitost domácích přišla po trestném kopu Hudce, který brankář hostí jen vyrazil, ale bravurně si počínal při opakované dorážce Michala Keila. Domácí fanoušci se dostali dobrými příležitostmi do varu, ale zchladil je hostující Břečka, který využil zpětnou přihrávku a křížnou přizemní střelou otevřel skóre. Domácí se dostávali do tempa pomaleji, ale o to více rostla nebezpečnost akcí. Ve 23. minutě se opět zapotil hostující brankář, když po trestném kopu likvidoval opět dorážky z bezprostřední blízkosti. Vyrovnání přišlo záhy. Po rohovém kopu se míč odrazil k Marančákovi a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Na 2:1 pro domácí vstřelil Černý, který využil zmatku v obraně hostí po akci Jansy. Skóre se před poločasem měnilo ještě jednou, a to, když Černý po střele Hudce dorážel pod padajícím brankářem hostí. Ten byl i přes tři obdržené branky nejlepším hráčem hostí v prvním poločase. Domácí si sice před půlkou koledovali o karty tmavších barev, ale rozhodčí strkanice a provokace ukončil jen žlutě.

 

Domácí byli po výhře hladovější

 

Druhý poločas začal tlakem domácích a po klasické české uličce Jakuba Hudce překonal po dlouhé kličce hostujícího brankáře Radek Černý. V 65. minutě přibyly vrásky na čele domácích fanoušků, to když se týden po zraněném Maškovi (zranil se v utkání s Loko Chomutov), zranil druhý brankář domácích Karel Kubka. Do branky tak šel hráč z pole, Petr Hablawetz. Ten si však s novým postem nedělal vrásky a soupeři několikrát ukázal, že to lehčí mít nebudou. Hosté si poté vytvořili několik standardních situací, ale jejich provedení bylo nepřesné. Domácí prostřídali celou lavičku a v závěru utkání přidali Jakubem Hudcem čtvrtou branku. Rychlý průnik po levém křídle a jistá střela na zadní tyč uzavřela brankový účet. Hosté pak zjevně rezignovali a utkání se dohrálo pod kontrolou domácích.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Vejprty
Michal Seifert (bývalý hráč Slovanu Vejprty a Jiskry Kovářská): Po nervózním začátku a rychle inkasované brance, začali vejprtští hrát svou rychlou kombinační hru, díky které přišlo i vyrovnání. Od této chvíle soupeře přehrávali, což dospělo až k zaslouženému vítězství 5:1.




Sestavy


TJ Slovan Vejprty
K. Kubka [-] (63. M. Budský [-] ) - A. Pop [-] , R. Marančák [-] (53. V. Jindra [-] ) - O. Lorenc [-] (72. T. Keil [-] ) , J. Jansa [-] , J. Hablawetz [-] , M. Keil [-] , P. Hablawetz [-] - R. Černý [-] , J. Hudec [-] (83. L. Souček [-] ) - J. Jenč [-] (46. V. Valenta [-] )

SK "Havran" Kryry
R. Bartoš [-] - P. Míček [-] , M. Sekáč [-] , T. Beránek [-] , O. Šmejc [-] (71. P. Werner [-] ) , M. Nítek [-] , O. Svída [-] (71. M. Beránek [-] ) , L. Němčák [-] , O. Svída [-] , M. Břečka [-] , L. Cimr [-]

ŽK: 15. P. Hablawetz , 45. R. Marančák , 80. T. Keil , 85. M. Budský - 23. L. Cimr , 45. P. Míček , 45. M. Nítek , 57. O. Svída , 89. M. Beránek .
Hráči zápasu: A. Pop , J. Hudec , R. Černý .
Místo: Vejprty. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Husar Vladislav - HOLEC Ladislav, LUDVÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.