0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

9.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Lubence porazili oslabené Blatno


Branky


0

Na blatenském hřišti se objevili dva "Kouhouti" a oba Josefové. Úspěšnějším byl obránce Lubence, jelikož domácímu kanonýru zvlhnul střelecký prach a kýženou branku nevstřelil on, ani jeho spoluhráči. Lubenečtí tak vezou z Blatna cennou výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rouzhodující lubenecký gól

Na hřišti se potkali dva Kohouti. A oba shodou okolností oba Josefové. Obě mužstva  předvedla divákům vyrovnanou bitvu se šancemi na obou stranách. Všichni byli zvědaví, který Kohout bude úspěšnější. Šťastnější však byli hosté, protože se jim podařilo ve 31. minutě vstřelit vedoucí branku. Získaný náskok lubenečtí udrželi až do konce poločasu.

Blatenská marnost

Ve druhém poločase mělo Blatno mírnou převahu, ale hosté z Lubence se otřepali nedali blatenským hráčům šanci. Lubenečtí měli ke konci ještě 4 vyložené šance, které už gólem neskončily. Blatenských hráčům se domácí zápas nepovedl, měli problém se zakončením a to znamenalo po prohře s Krásným Dvorem další domácí ztrátu.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatno
Tomáš Adámek (vedoucí týmu TJ Blatno): Bohužel ve velmi oslabené sestavě, kdy byli čtyři hráči ze základu zraněni, nebo nemocni se toto projevilo na naší hře. I když jsme byli chvílema lepší než soupeř, nedokázali jsme využít i ty nejvyloženější šance. Bez gólu se vyhrát nedá a bohužel jindy velmi produktivní útok tentokrát selhal.

TJ Spartak Lubenec
Jiří Korf (asistent trenéra TJ Spartak Lubenec): Hráči si vzali ponaučení z chyb, kterých se dopouštěli v minulých zápasech. Plnili úkoly, které jsme si řekli před zápasem, všichni makali naplno a chtěl bych jim tímto poděkovat.



Sestavy


TJ Blatno
J. Pašíkovský [-] - P. Loukota [-] , J. Kohel [-] , J. Krejčí [-] , J. Dubec [-] - P. Trenčan [-] (58. B. Lukáč [-] ) , M. Malecký [-] , M. Krajňák [-] , L. Žebrakovský [-] - T. Čížek [-] , J. Kohout [-] -

TJ Spartak Lubenec
J. Gucký [-] - J. Kohout [-] , J. Kuchár [-] , Z. Vukliševič [-] , S. Vopat [-] - L. Bezemek [-] , P. Ledvina [-] , D. Polena [-] - L. Horský [-] , K. Zukal [-] (88. J. Kříž [-] ) - R. Wirth [-]

ŽK: 32. M. Malecký .
Hráči zápasu: J. Gucký , J. Kohout .
Místo: Blatno. Rozhodčí: Bláha Svatopluk - SPIŠÁK Dušan, WORZISCHEK Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.