1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buškovice vše rozhodli v prvním poločase


Branky


0

Rozjeté Buškovice dokázaly uspět i na hřišti Pátku. Vše rozhodli už v prvním poločase, kdy dali soupeři tři branky a ve druhém pak v pohodě dohráli utkání, které pečetil nejlepší kanonýr soutěže Zdeněk Pešek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pátečtí bez šance

Pátečtí přivítali na svém hřišti ofenzivně hrající buškovický tým, který svoje střelecké představení rozjel už v prvním poločase. Po brankách Zdeňka Peška, Patrika Hurta a Davida Lokajíčka už vedli 0:3 a soupeře jasně přehrávali a nepouštěli je do žádných šancí.

Konec pečetil "bomber" soutěže

Ve druhém poločase se buškovičtí, vědomi si svého jasného vedení, přizpůsobili hře domácích. Balón začala obě mužstva nakopávat a hra proto už nebyla tak hezká, jako v první půli. V 53. minutě dali pátečtí branku, ale na víc se již nezmohli. Konec zápasu patřil opět hostům. V 90. minutě podtrhnul podzimní buškovický účet kanonýr soutěže Zdeněk Pešek svým 19. gólem.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Buškovice
Oldřich Malý (vedoucí týmu TJ Baník Buškovice): V prvním poločase jsme domácí k ničemu nepustili a ve druhé půli jsme si výsledek pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Pátek
R. Chýle [-] - Š. Suchý [-] , V. Fousek [-] , J. Janecký [-] , P. Ivaník [-] - J. Janecký [-] , M. Götz [-] , V. Suchý [-] , J. Štembera [-] - R. Šťastný [-] (63. V. Brabec [-] ) - J. Pehr [-]

TJ Baník Buškovice
L. Schejbal [-] - M. Uldrich [-] , P. Hurt [-] , M. Filip [-] , O. Malý [-] - V. Záhorský [-] , J. Kolář [-] , P. Kasman [-] , M. Kováč [-] - Z. Pešek [-] , D. Lokajíček [-]

ŽK: 57. Š. Suchý , 60. M. Götz - 20. Z. Pešek , 79. P. Hurt .
Hráči zápasu: Z. Pešek .
Místo: Pátek. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bechynský Tomáš - ZEMAN Antonín (N), TROCH Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.