Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec musel dotahovat ztrátu na půdě Blovic


Branky


0

Hradec, který hraje o postup měl před sebou utkání, ve kterém nesmí zklamat. Hradečtí byli v plné sestavě a po překvapivé první půli nakonec dovedli otočit a zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Úvodní poločas patřil Blovicím. I přes to, že spoléhali především na brejky, tak ve 23. minutě se zásluhou Tomáše Matouška ujaly vedení. Hosté za celý poločas vystřelili na branku pouze jednou. Poločas skončila za stavu 1:0.

Obrat Hradce

Hradečtí v úvodu druhé půle pozměnili sestavu. Jejich hra se zlepšila a tím nastartovali obrat utkání. Domácí byli takřka celý poločas pod tlakem. V 60. minutě na 1:1 vyrovnal Petr Andrle. V 76. minutě se tentýž hráč postaral o obrat. Na konečných 1:3 upravil Jiří Hrdina v 89. minutě. Hosté mohli slavit vítězství po velice obtížném utkání.



Ohlasy k zápasu



SK Hradec 1946
Miroslav Marko: V kabině jsme si před zápasem řekli, že je třeba střílet. K našemu překvapení jsme za celý první poločas vystřelili jen jednou. Udělal jsem změny v sestavě a vše se zlepšilo. Byl to slušný zápas ve kterém domácí spoléhali hlavně na brejky.



Sestavy


TJ Sokol Blovice B
K. Červenka [-] - P. Kozák [-] , P. Hodina [-] (53. O. Šeba [-] ) - T. Matoušek [-] - K. Hajský [-] , R. Tyml [-] , J. Veselovský [-] , M. Komorous [-] , M. Agapkin [-] , M. Balvín [-] , R. Komorous [-]

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - B. Andrle [-] , O. Kiss [-] , T. Vozabule [-] (72. M. Liebel [-] ) , M. Bečvář [-] - Š. Kundrata [-] (53. J. Ibehej [-] ) , O. Lihm [-] , J. Hrdina ml. [-] , J. Šubrt [-] - R. Lukášek [-] , P. Andrle [-] (86. J. Hrdina st. [-] )

ŽK: 81. J. Hrdina ml. .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - HUDÁK Ján (N), FIŠER František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.