Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líně dobyly i Dolní Bělou a dále drží přední příčky!


Branky


0

Hosté bodují již ve čtvrtém utkání v řadě, nyní jim k vítězství dopomohl velmi povedený začátek. Domácí naopak zapisují již pátou prohru v řadě.  

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hosté do zápasu vlétli jako uragán a již ve druhé minutě se dostal do dobré šance po prohození mezi beky soupeře Jakub Antoš a první branka byla na světě. Jen co Dolní Bělá vstřebala první ránu, přišla druhá. Okénko v domácí obraně využil i Marek Kuna a jeho tým měl rázem pohodlné vedení. Odpovědět mohl brzy Kolář, ale z malého vápna však netrefil polodkrytou bránu. A tak přišel trest. V závěru poločasu totiž již na 3:0 zvyšoval David Čechura a upravil poločasový výsledek.

 

 

Ve druhé půli se hra trochu uklidnila, poklidně vody narušoval svými útočnými choutkami pouze Michal Bernášek. Ten se nakonec alespoň čestného úspěchu dočkal, když v jednaosmdesáté minutě propasíroval kulatý nesmysl do sítě. Poslední slovo však v duelu měly přeci jenom Líně, když se za obranu Dolní Bělé dostal Jakub Antoš a prostřelením brankáře načal i ukončil dnešní zápas. Na padesát diváků, kteří si našli cestu na stadion, tak vidělo již pátou prohru svých hráčů v řadě, naopak hosté počtvrté bodovali.   

   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
Matoušík Lukáš: „Prvních patnáct minut byla z naší strany katastrofa. Pak se kluci zvedli, ovšem ve druhém poločase nás hosté vyučili z produktivity a zaslouženě vyhráli.“

TJ Baník Líně
Aschenbrenner Petr: „Povedl se nám úvod zápasu. Lehce jsme měl převahu, pak se to srovnalo, do poločasu se nám však povedlo dát ještě gól a poté to již bylo dobré. Velké starosti nám dělal akorát Bernášek a několikrát nás musel podržet brankář. Dostáváme rychlé góly, dneska to bylo naopak.“



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
Š. Toman [-] - M. Dobrý [-] , J. Koudela [-] , J. Volf [-] , L. Pešička [-] - P. Čása [-] (64. P. Kaprál [-] ) , D. Koudela [-] , T. Bušek [-] - J. Turjanica [-] , M. Bernášek [-] , L. Kolář [-] -

TJ Baník Líně
R. Anders [-] - J. Mašek [-] (93. T. Aschenbrenner [-] ) , J. Antoš [-] , P. Princl [-] (92. P. Staškovič [-] ) , J. Tycar [-] , M. Kuna [-] , O. Mašek [-] (81. D. Dudík [-] ) , L. Toth [-] , M. Šluk [-] (90. M. Vágner st. [-] ) , D. Čechura [-] , T. Šoul [-] (87. A. Fekete [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - MATOUŠÍK Lukáš (N), TOPTEJ Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.