1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky zdolaly Moravské Budějovice nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Odvetná část Krajského přeboru a zároveň předehrávané první jarní kolo se hrálo i v Okříškách. Přijely Moravské Budějovice, hrálo se tedy derby. Hosté chtěli domácím oplatit prohru z vlastního hřiště, když na úvod soutěže doma podlehly 1:2. Zároveň se čekal opět vyhecovaný zápas - v prvním duelu padlo 11 žlutých a jedna červená karta. Předpoklad se naplnil, v dnešním zápase se opět hodně jiskřilo, rozhodčí Tomášek tasil žlutou kartu desetkrát. Domácí vyhráli díky brance Lukáše Rampíra 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rampír poslal domácí brzy do vedení

V předehrávaném utkání jarní části šlo oběma celkům o hodně, jen vítěz mohl mít klidnější zimní přestávku. Domácí do utkání vstoupili nejlépe, jak mohli, když hned v 10. minutě zahrával trestný kop z 18 metrů Lukáš Rampír, který povedenou ranou nedal hostujícímu brankáři Jelínkovi šanci -1:0. Od této branky byli domácí po zbytek poločasu lepším celkem, ale nedařilo se jim vstřelit uklidňující branku. Hosté se dostávali před domácí branku sporadicky, vyloženou gólovou příležitost si nevypracovali, a tak si Okříšky odnesly do kabin vedení 1:0.

Budějovice bojovaly, vyrovnání se však nedočkaly

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Již ve 48. minutě střílel v 20 metrů A. Svoboda, ale jeho střela skončila těsně vedle. Nejinak si vedl v 52. minutě T. Kyzlink, jehož střela skončila v rukavicích pozorného Libora Fialy. Domácí mohli přidat pojistku v 59. minutě, když se po chybě hostující obrany ocitl v úniku V. Bastl, ale jeho pokus vyrazil na roh budějovický brankář Jelínek. Poté se na hřišti spíše jiskřilo, než aby se hrál fotbal. Hosté mohli vyrovnat v 82. minutě, když po střele z 25 metrů v pokutovém území Svoboda hlavou změnil její směr a Fiala fantastickým zákrokem vytáhl mimo své tyče. Za druhý poločas by si hosté zasloužily odvést bod, ale domácí byli nakonec šťastnějším mužstvem a zvítězili 1:0. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Martin Mašek, asistent trenéra Okříšek: Zápas jsme začali, jak jsme si řekli a úvodní část patřila nám. Po brance na 1:0 jsme nevyužili tři rychlé brejky a uklidňující branku tak nepřidali. Druhou část začal soupeř aktivně, tak jsme zhustili střed hřiště a eliminovali jej. Přesto nám mohl vyrovnat, dvakrát se vyznamenal Fiala. Výhra je zasloužená, kluky chválím za týmový a bojovný výkon!

SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Budějovic: Věděli jsme, že to bude bojovné a vyrovnané utkání, které možná rozhodne jediná chyba. Tu jsme udělali my - vzadu jsme si zahrávali s ohněm, chytlo to a domácí zahrávali standardku, kterou také neproměňují každý zápas. Dali jí a pak si již svojí bojovností vedení uhlídali až do konce. Okříšky bojovaly celý zápas, my jen druhý poločas a tudíž prohráli..



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Brabenec [-] , V. Voda [-] , T. Dočkal [-] - M. Dočekal [-] , O. Široký [-] , P. Dubský [-] (81. J. Brabec [-] ) , L. Rampír [-] (89. Z. Ryšavý [-] ) , O. Benda [-] - V. Bastl [-] (90. J. Ježek [-] ) , M. Zeman [-]

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - A. Svoboda [-] , K. Busta [-] , V. Novotný [-] , L. Stehlík [-] (46. M. Pařízek [-] ) - M. Šplíchal [-] , O. Busta [-] , T. Kyzlink [-] , R. Švanda [-] - T. Kopeček [-] , V. Dušek [-]

ŽK: 49. V. Voda , 61. L. Rampír , 67. O. Benda , 75. M. Zeman , 84. J. Brabenec , 88. V. Bastl - 34. L. Stehlík , 83. K. Busta , 86. O. Busta , 90. T. Kyzlink .
Hráči zápasu: L. Rampír , J. Brabenec - O. Busta .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.