2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Meziříčí si doma poradila s Okříškama


Branky


0

Sobotní předkrm 17. kola KP Vysočiny se servíroval na umělé trávě ve Velkém Meziříčí. Domácí Benfika, která si zatím na jaře připsala shodnou výhru i prohru 1:0, přivítala SK Huhtamaki Okříšky, které minule okusily první jarní výhru, když udolalaly Jaroměřice 2:1. Podzimní duel těchto soupeřů skončil 0:0, takže se nečekaly žádné střelecké dostihy. Body nakonec zůstaly "doma", Velmez vstřelil v každém poločase po jedné brance a zvítězil 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se snažili využít umělý povrch

Dnešní zápas se kvůli nezpůsobilému trávníku hrál na UT, což samozřejmě více vyhovovalo domácím. Ti také bleskově zahrozili. Běžela 1. minuta, když L. Liška vyslal T. Bublana, kterého však v samostatném úniku vychytal gólman Okříšek L. Fiala. Domácí pokračovali v úvodním tlaku, z čehož rezultovala další šance. Ve 13. minutě rozehrál přímý kop L. Halámek a na malém vápně se v dobré pozici objevil stoper M. Souček, který ale svoji šanci nevyužil. Hosté se pak začali dostávat více do hry a druhá desetiminutovka patřila jim. Hrozili zejména nebezpečnými pasy za obranu Meziříčí. Největší možnost Okříšek přišla ve 23. minutě. Po chybě Halámka šli sami na bránu hned dva hráči hostů, ale jejich váhavosti v zakončení využil vracející se D. Krčál, který balón uklidil do bezpečí. Přestálá šance domácí opět nakopla a byli to oni, kdo otevřeli střelecký účet zápasu. Ve 29. minutě zatáhl balón Liška, přiťukl Krčálovi, jehož výborný centr Fiala nedokázal zkrotit a dobíhající Michal Bouček pohodlně zavěsil – 1:0. Skóre mohl navýšit H. Ráček, ale z přímého kopu trefil v 35. minutě jen břevno. Poločas se pak dohrál mezi vápny.

Pozorná obrana Meziříčí eliminovala snahu hostů vyrovnat

Po změně stran byla vidět snaha Okříšek o vyrovnání. Hosté napadali rozehrávku Meziříčí hned v zárodku, ale dobře takticky hrající domácí vše pohlídali. Pak to hosté zkoušely pro změnu nakopávanými centry za obranu, ale i ty Benfika dobře pokrývala. Sama naopak vyrážela do pootevřenější obrany hostů. Nejblíže měli ke gólové pojistce Bouček a Krčál, ale na definitivní pečeť vítězství si museli domácí počkat až do samého závěru. V 86. minutě vyslal další vydařený pas D. Krčál a Milan Souček upravil na konečných 2:0. Tři body tak zůstaly pod dálničním mostem v Meziříčí.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí B: Byl to vyrovnaný boj, s maximálním nasazením na obou stranách. Měli jsme šance vyhrát větším rozdílem, ale to by si houževnatý soupeř nezasloužil. Chválím celý tým za taktický výkon a zejména rozdílového hráče D. Krčála.

SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Relativně vyrovnaný zápas, v prvním poločase jsme však nevyužili tutovou šanci a od toho se odvíjel zbytek zápasu. Pokud bychom šli do kabin za stavu 1:1, tak věřím ,že bychom nějaký ten bod mohli odvézt. Po změně stran jsme vyloženě gólovou šanci neměli a soupeř přidal v závěru pojistku.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - D. Polák [-] (63. J. Kafka [-] ) , L. Liška [-] (86. M. Maloušek [-] ) , H. Ráček [-] , V. Beran [-] (79. T. Staněk [-] ) , M. Bouček [-] , T. Malec [-] , D. Krčál [-] , T. Bublán [-] , M. Souček [-] , L. Halámek [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Brabenec [-] , V. Voda [-] , Z. Ryšavý [-] , T. Binka [-] - O. Široký [-] , P. Dubský [-] , R. Ryšavý [-] - P. Molák [-] , M. Zeman [-] (73. M. Večeřa [-] ) - V. Bastl [-]

ŽK: 37. D. Polák , 50. M. Souček , 52. D. Krčál , 83. L. Liška - 22. M. Zeman , 31. P. Molák , 50. O. Široký , 58. T. Binka .
Hráči zápasu: M. Souček , D. Krčál - P. Molák .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 30. Rozhodčí: STANĚK Josef - PORUPKA František, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.