2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z Nové Vsi vždy rychle dokázali reagoval na branky domácích


Branky


0

Želetava je v domácím prostředí velmi silný protivník, před vlastními fanoušky prohráli jen jediný zápas. Domácí zde přivítali vedoucí tým soutěže z Nové Vsi, ta by ráda bodovala za 3 body, aby nechala smečku pronásledovatelů za zády.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ospalá první půle

V prvním poločase se hra odehrávala daleko od branek, tedy většinou ve středu hřiště. Více ze hry měli hosté z Nové Vsi, ale byla to spíše platonická převaha, která nevedla k žádnému výraznějšímu ohrožení branky domácích. Tak se skóre zápasu neměnilo

Branky padají po standardních situacích

Na první branku si diváci počkali až do 61. minuty, kdy si na zadní tyč naběhl Vojtěch Čurda a spoluhráč mu ze standardní situace naservíroval míč na hlavu 1:0. Hosté kontrovali z rohého kopu v 71.minutě si na centr z něj naběhnul Ondřejka a hlavou vyrovnal 1:1. Znovu nehlídán se před brankou zjevil Vojtěch Čurda v střelil branku na 2:1. Na to hosté odpovědli další standardní situací, když míč z půlky hřiště prodloužil Jaroslav Havlík a ten skončil v brance domácích 2:2. Za toho stavu zápas skončil.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Josef Starý, vedoucí mužstva: Do zápasu jsme vstupovali s touho zvítězil, ale po jeho průběhu rádi odjíždíme i s jedním bodem. Želetava prokázala v domácím prostředí velkou kvalitu.




Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - T. Polenda [-] (56. J. Číhal [-] ) , M. Malík [-] , M. Stehlík [-] , J. Smetana [-] - M. Vrbka [-] , M. Ondráček [-] (78. M. Čurda [-] ) , T. Veselský [-] - T. Vrbka [-] (90. M. Jičínský [-] ) , V. Čurda [-] , T. Simandl [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
T. Čížek [-] - J. Havlík [-] , T. Novotný [-] , J. Krejčí [-] - M. Ondřejka [-] , J. Nečas [-] , J. Šandera [-] , J. Starý [-] (79. T. Novotný [-] ) , F. Nečas [-] (64. M. Novotný [-] ) - J. Šandera [-] (71. F. Košík [-] ) , P. Šandera [-] -

ŽK: 38. V. Čurda , 51. J. Smetana , 70. M. Malík , 78. M. Ondráček , 88. M. Čurda - 8. J. Nečas , 13. J. Krejčí , 41. J. Šandera , 43. M. Ondřejka .
Hráči zápasu: V. Čurda - J. Havlík , J. Krejčí .
Místo: Želetava. Počet diváků: 80. Rozhodčí: RYGL Luboš - POLÁK Michael, BÍLEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.