D. Matula 49. (p.)
D. Matula 73. (p.)
2:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec přestřílel Bítovčice!


Branky


49. D. Matula (p.) , 73. D. Matula (p.) - 8. P. Horáček , 35. P. Horáček , 89. R. Hanus (p.) , 91. P. Tlačbaba
0

Ždírec, podzimní překvapení soutěže, přijel pro další body do Bítovčic, které chtěly taktéž bodovat, pokud chtějí soutěž v klidu zachránit. Nakonec diváci viděli ofenzivní zápas, kde nechybělo nic - karty, góly, penalty...Skóre se naneštěstí pro domácí zastavilo a cifře 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ždírec dvěma góly rozhodl první dějství

Ždírec přijel do Bítovčic značně oslabený, jelikož neměl nikoho na střídání, a tak bylo na 11 statečných, aby celý zápas odjezdili bez možnosti střídání. Hned v první minutě šel sám na brankáře hostující Tlačbaba, mířil dobře do šibenice, ale Kučera skvělým zákrokem vytěsnil na roh, ze kterého příliš rozruchu nevzniklo. Domácí to však příliš v potaz nevzali a za dalšíh pár minut už přišel gólový trest. Pavel Horáček postupoval na brankáře domácích a i ten byl tentokrát krátký - 0:1. Hosté byli nadále lepším týmem, domácí vůbec nezachytili tempo zápasu a spíše čekali na další gól v jejich síti. To se také stalo,konkrétně v 35. minutě, kdy se o dvougólový náskok postaral opět Horáček a bylo to 0:2. Dobrou možnost měl ještě před poločasem po přihrávce Tlačbaby Hanus, ale k brance to nevedlo. Závěr poločasu se také řádně přiostřil, domácí Horáček a hostující Záškoda mohli být rádi, že odešli pouze se žlutými kartami.

Penaltový druhý poločas pro hosty

Druhý poločas se nesl v podobném duchu. Hosté byli na balónu a hráli, další gólovku zahodil Horáček. Ve 49. minutě byl na hranici vápna faulovaný domácí útočník a Daniel Matula vykřesal naději, 1:2. Pak se spíše nehrálo, než hrálo. Hráči spíše debatovali s protihráči a s rozhodčím Suránem, který kartami rozhodně nešetřil. V 59. minutě neunesl tíhu okamžiku hostující Forman a sudí ho správně poslal pod sprchy. Najednou domácí byli na koni a bylo jich plno. Velkou šanci domácích zázračně chytil Fiala, na situaci ze 73. minuty už byl krátký i on. To se kopala druhá penalta a Matula opět proměnil, ačkoliv si Fiala na pokus sáhnul. Poté se opět spíše "žlutilo" za prostesty a fauly a fotbal trpěl. V 80. minutě přišel asi rozhodující moment zápasu, to když sudí nepískl třetí penaltu pro domácí, což hostům logicky pomohlo. Protože v 87. minutě se naopak pískala penalta pro hosty. Tlačbaba vymotal na obrdlíku dva domácí beky, a třetí jej školácky fauloval - Hanus se nemýlil a bylo to 2:3. Za minutu dal definitivní tečku za zápasem Petr Tlačbaba, který si opět pohrál s bekem a nechytatelně zavěsil na konečných 2:4. V zápase padlo 6 branek, pískány byly tři penalty, padlo 12 žlutých karet....Zápas se i přes nepříznivý výsledek musel divákům líbit.



Ohlasy k zápasu



TJ Ždírec
Zdeňka Žampová - trenérka: "Infarktový zápas, který jsme ale odmakali a zaslouženě si odvezli velice důležité 3 body."



Sestavy


FC Bítovčice
L. Kučera [-] - P. Horáček [-] , J. Hlávka [-] (46. J. Láznička [-] ) , R. Fejta [-] , M. Mikulec [-] , D. Matula [-] , J. Zimola [-] , J. Hrad [-] , L. Komárek [-] , Z. Kourek [-] , J. Listopad [-]

TJ Ždírec
B. Fiala [-] - O. Jaroš [-] , R. Hanus [-] , L. Pospíchal [-] , L. Záškoda [-] - V. Fiala [-] , O. Záškoda [-] , J. Bucl [-] , R. Forman [-] - P. Horáček [-] , P. Tlačbaba [-]

ŽK: 18. Z. Kourek , 40. P. Horáček , 59. D. Matula , 82. J. Zimola - 24. R. Forman , 40. O. Záškoda , 55. L. Záškoda , 59. R. Forman , 60. B. Fiala , 64. O. Jaroš , 75. R. Hanus , 86. P. Tlačbaba .
Místo: Bítovčice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - WENDL Miroslav, ZADRAŽIL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.