3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Puklice doma přestřílely Ždírec!


Branky


0

Puklice doma v zápase dvou předních celků přeboru přivítaly Ždírec, který přijel značně oslabený. Zápas nakonec nabídl pět gólů, o jeden lepší byli domácí, kteří zvítězili 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení domácích

Ždírec do Puklic přijel s okleštěnou sestavou, chyběl střelec Horáček, který pyká za červenou kartu z minulého kola, a tak se do základu dostal například i budoucí střelec Pavel Vampola. První poločas v globále patřil domácím hráčům, kteří byli lepším a aktivnějším celkem a poměrně brzy šel do vedení. Hosté vyrobili chybu na prostředku hřiště a tu potrestal gólem ve 12. minutě Dominik Skotar, takže domácí vedli 1:0. Za deset minut se situace opakovala jako přes kopírák. Středoví hráči Ždírce opět zbytečně ztartili míč na půlce hřiště, na konci akce stál tentokrát Marek Tůma a domácí už vedli o góly dva - 2:0. Aby toho nebylo málo, domácí měli ještě jednu velkou šanci, ale v tuto chvíli měli hosté štěstí, jelikož je zachránila spojnice tyče a břevna. Poločas tak skončil domácím vedením 2:0.

Vyrovnáný stav hostům do konce zápasu nevydržel

Puklice nástup do druhého poločasu naprosto zaspaly a myšlenkami asi zůstali hráči ještě v kabině. A hosté trestali. Ve 49. minutě si na vápně vzal míč Petr Tlačbaba, napřáhl a míč skončil v šibenici Kabelkovy branky - 1:2. Za další čytři minuty bylo s domácími ještě hůře, to se totiž hosté prosadili podruhé. Celou akci vymyslel Ondřej Záškoda, který zatáhl míč, naservíroval jej před branku, kde na správném místě stál Pavel Vampola a bylo vyrovnáno - 2:2. Hra se srovnala, oba týmy hrály nahoru-dolů a šance se střídaly na obou stranách, kdy jak domácí, tak hosté si vypracovali po dvou šancích. Rozhodnutí nakonec přišlo v 78. minutě, kdy se z jedné z šancí prosadil podruhé v zápase Dominik Skotar a domácí opět vedli, 3:2. Ždíreckým se i přes další šance vyrovnat nepodařilo, a tak domácí ve spíše remízovém zápase vyhráli v poměru 3:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Ždírec
Pavel Vampola - útočník: "Zápasu by víc slušela remíza, ale všechny body nakonec urvaly Puklice."



Sestavy


TJ Sokol Puklice
M. Kabelka [-] - L. Zeman [-] , M. Tůma [-] - V. Neubauer [-] (89. T. Skotar [-] ) - R. Křišťál [-] - D. Skotar [-] , M. Pauser [-] (11. F. Novotný [-] ) , J. Souček [-] (64. M. Tůma [-] ) , D. Medvík [-] , V. Zeman [-] , V. Kos [-]

TJ Ždírec
O. Průša [-] - O. Jaroš [-] , L. Záškoda [-] (79. L. Nepraš [-] ) , V. Fiala [-] , S. Kliment [-] , P. Čermák [-] - O. Záškoda [-] , J. Bucl [-] , R. Forman [-] - P. Tlačbaba [-] , P. Vampola [-] -

Hráči zápasu: D. Skotar - P. Tlačbaba .
Místo: Puklice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: STANĚK Lukáš - WENDL Miroslav, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.