Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cejle za tři body v Telči!


0

Cejle zajížděla k utkání v Telči oslabená, s nedobrou jarní formou. Domácí na tom na jaře nejsou o moc lépe, a tak se očekával vyrovnaný zápas. Cejle nakonec dobrým výkonem nastřílela čtyři branky a zvítězila v poměru 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas

Hosté měli opět problémy se sestavou, chyběl obranný pilíř Libor Vítů nebo zkušení Aleš Čáp s Josefem Fišerem. I proto nastoupili tři hráči, kteří hráli den předtím celý zápas za B tým. Domácí byli od úvodu lepším týmem, lépe kombinovali a drželi míč na svých kopačkách. Domácí byli také první, kdo si vypracoval šanci. A ve 20. minutě se také ujali vedení, když po jedné z akcí skóroval Josef Jančo a domácí zaslouženě vedli 1:0. Cejle spoléhala, jako je v posledních zápasech, na brejkové situace. Domácí byli fyzicky lépe připravení a nadále byli aktivnější, o to větší šok nastal ve 45. minutě. Klasický gól do šatny vstřelil Dalibor Čáp, což domácím na psychice příliš nepřidalo. Hosty to naopak povzbudilo do druhého poločasu, do kterého šli s vědomím remízy 1:1.

Cejle otočila zápas

Kdo čekal, že hosté budou po šatňáku psychicky na koni, se mýlil. Domácí nepolevili, nadále přehrávali Cejli a snažili se vstřelit vedoucí gól. Domácí hráli a hosté dávali góly. I tak by se dalo zhodnotit prvních patnáct minut druhé půle. Byli to totiž opět domácí, kteří inkasovali, stalo se tak v 60. minutě zápasu. Tentokrát byl šťastným střelcem nejlepší hráč zápasu Martin Bednařík, který svůj výborný výkon korunoval vedoucím gólem na 1:2. Ani tohle ale domácí nepoložilo, protože hned za minutu telečtí vyrovnali. Postaral se o to dvorní střelec domácích, Roman Hejda, a začínalo se odznova - 2:2. Domácí od 65. minuty hosty přehrávali jak kombinačně, tak je předčili i fyzicky. Zápas pomalu, ale jistě spěl do remízového konce, když v tom přišla temná dvouminutovka domácích. Nejprve se v 89. minutě prosadil Pavel Dolejší, aby domácí za minutu definitivně dorazil a zlomil Luděk Slavětínský mladší, tyto dva góly stanovily konečný účet zápasu - 2:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Cejle
Jiří Bednařík - obránce: "Domácí byli lepší, jako s míčem, tak bez něj. My spoléhali na brejky, ostatně jako celé jaro. Byli jsme dnes neskutečně efektivní a výhrou jsme si zajistili definitivu okresního přeboru i na další sezónu, za což jsme rádi."



Sestavy


SK Telč B
J. Maštera [-] - D. Hejda [-] (46. L. Smejkal [-] ) , R. Hejda [-] , J. Matouš [-] , T. Havlík [-] , R. Nechvátal [-] , J. Jančo [-] , J. Beňo [-] , F. Klobas [-] , K. Kokejl [-] (54. D. Kujal [-] ) , D. Všohájek [-]


Hráči zápasu: D. Čáp , P. Lačný , M. Bednařík .
Místo: Telč. Počet diváků: 60. Rozhodčí: URBÁNEK Zdeněk - HÁJEK Kamil, KŘÍŽ Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.