Průměrný zápas Beranov zvládl!


Branky


0

Utkání týmů z úplné špičky a z chvostu tabulky naznačovalo jednoznačný průběh, leč jisté faktory nasměrovaly zápas do průměrné podívané.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubené poločasové vedení

Domácí nastoupili do zápasu s dosti pozměněnou sestavou a možností vyzkoušet si i něco navíc, než je obvyklé. Hosté přijeli s odhodlaným kádrem a chtěli přiživit i tak už malou šanci na záchranu. Od úvodního hvizdu se hosté pokoušeli dostávat na dostřel Markoviče, ale jejich snahy většinou končily střelami ze střední vzdálenosti, kterým chyběla razance i přesnost. I domácím se nedařil jindy lehký přechod do ofenzivní části a hru přelévali přes obranou čtveřici ze strany na stranu bez náznaků pohybu ofenzivních hráčů. Hra se tak stala vleklou a nezáživnou, i když na hráčích Bítovčic byla vidět touha udělat dobrý výsledek.I domácím jakoby už chyběla motivace a chuť něco vymýšlet. A tak se na pořádnou šanci a zároveň první branku čekalo do 32. minuty, když se Matějíček dostal k odraženému balonu na vlastní šestnáctce, narazil si s jedním útočníkem a dalšího poslal do úniku, ve kterém si navrátilec do sestavy Jan Mráz věděl rady a otevřel gólový účet, 1:0. V další šanci se ocitl opět Mráz, ale jen o kousek nedosáhl na balón před brankářem. Konec první půle už nic podstatného nepřinesl a tak se šlo do šaten za hubeného vedení domácích.

Domácí navýšili vedení

V druhé půli doznala sestava beranovských dvou změn a to se ukázalo jako dobrý tah. Krátce po začátku poločasu se do své první šance dostal Richard Ganzwohl a obstřelem překonal Kučeru, čímž dal domácím dvoubrankové vedení. Střed hřiště provlál příchodem Petra Kittlera, který se snažil tvořit hru a dirigoval spoluhráče. I hosté si ale své šance našly a snížení Chvátala musel hasit Markovič, stejně jako chvíli poté střelu z pravé strany z výhodné pozice. Další gólový moment přišel v 65. minutě, do druhé půle nastoupivší Kamil Eliáš se rozhodl, že od půlky projde celou levou stranou, což udělal na výbornou, a následným zaseknutím a střelou rozvlnil síť potřetí. Eliáš si svůj kousek téměř zopakoval, ale tentokráte volil přihrávku na spoluhráče, který míč do branky sice dostal, ale z ofsajdu. Několik další možností ze stran obou týmu zůstalo nevyužito, do chvíle než přesnou kolmou přihrávku do pokutového území obdržel Petr Kittler, který nezištnou přihrávkou ještě našel Richarda Ganzwohla, který pohodlně skóroval do prázdné branky. Pak se hra trochu vyhrotila po dvou ostrých zákrocích hostů, ale domácí jej nedokázaly lépe využít. Hosté pak začali zlobit vysokými míči, na brankové čáře jej pryč odhlavičkoval výborně hrající Vít Molva, leč po dalším centru už nemohl dělat nic. Vysoký míč si ve vzduchu našel Martin Vondrák a hlavou dostal míč do sítě, 4:1. Poslední slovo mohli mít opět domácí, Ganzwohl dostal přihrávku na pravé křídlo a vybídl ke skórování Mráze, na kterého čekala téměř prázdná brána, tomu se míč zamotal mezi nohy, a než se vzpamatoval, byl u něj brankář a z jeho spěšné střely mimo už nebylo nic.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl - útočník: "Dnešní zápas pro diváka moc atraktivní nebyl. Sice jsme jako lídr zvítězili, ale ukázali jsme jen pramálo z našeho umu."




Místo: V. Beranov. Počet diváků: 95. Rozhodčí: KŘÍŽ Ivo - SURÁN Vlastimil, BENÁČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.