0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2016 17:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky zvládly těžký duel rezerv


Branky


0

Sestupem ohrožené Okříšky zajížděly nezvykle v pátek odpoledne na půdu pátého Jemnicka. Domácí byli před zápasem určitě favoritem díky svému postavení v tabulce. Hosté hrající o záchranu ale zvítězili rozdílem třídy a urvali důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Oba týmy se v týdnu dohodly, že vzájemný souboj odehrají už v pátek, aby měli hráči na sobotní čarodejnice volno, což se ukázalo možná jako klíčový faktor. Za rezervu Okříšek vyběhla na trávník hned šestice hráčů z A mužstva a na hřišti to bylo znát. Hosté byli silní na balónu, lépe kombinovali, byli agresivnější a důraznější. První gól padl po rychlé akci, kdy si stoper Křivánek nešťastně tečoval míč za záda bezmocného Růžičky. Domácí ale také měli šance a u všeho byl obáváný útočník Jan Kříž, který v prvním poločase nastřelil hned dvakrát brankovou konstrukci. Hosté to ale přečkali a šli do kabin s jednogólovým náskokem.

Křížovi nebylo přáno

Druhý poločas se nesl vesměs opět v režii hostujícího celku. Domácí měli s rychlou kombinační hrou posílených Okříšek problémy a v 60. minutě zvyšoval na 2:0 Vít Bastl. Domácí také sahali po gólu, ovšem agilní Kříž opět rozezvučněl pouze brankovou konstrukci. Dvacet minut před koncem přišla definitivní tečka za zápasem. Míč se dostal k Petru Dubskému a ten svým druhým gólem zvýšil na konečných 3:0 pro hosty. Okříšky tak udělaly důležité tři body za záchranou.

 

Každý fanoušek má nově možnost ohodnotit utkání, např. rozhodčího, všechny hráče, ale i stadion nebo občerstvení na něm. Hodnocení je 1-10, kde 10 je top. Neváhejte a podělte se s ostatními, jak se Vám zápas líbil!



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Martin Kincl - trenér: Hosté byli posíleni o několik hráčů z áčka a po celý zápas byli lepší. V tomto složení by jistě nebyli tam kde jsou.

SK Huhtamaki Okříšky B
Jan Dokulil - trenér: Posílili jsme o kluky z áčka a vyhráli jsme zcela zaslouženě.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] - D. Smetana [-] , J. Křivánek [-] , L. Niederhofer [-] (73. M. Nechvátal [-] ) , M. Sevelda [-] - J. Anděl [-] , K. Tesař [-] (78. J. Kopr [-] ) , M. Hošek [-] (59. J. Svoboda [-] ) - J. Grün [-] (66. M. Polák [-] ) , J. Kříž [-] - M. Liška [-] (45. J. Gardoň [-] )

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - J. Jeřábek [-] , Z. Ryšavý [-] , T. Binka [-] , I. Večeřa [-] - J. Jůza [-] , P. Dubský [-] , M. Zeman [-] (56. K. Vostal [-] ) , R. Ryšavý [-] - J. Brabec [-] (79. M. Kšír [-] ) , V. Bastl [-] (87. O. Syrový [-] ) -

ŽK: 45. M. Liška , 69. J. Anděl - 34. T. Binka , 71. J. Brabec , 83. M. Kšír . ČK: 65. T. Binka .
Hráči zápasu: V. Bastl , P. Dubský .
Místo: Vratěnín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - SARKÁNY Martin, SVOBODA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.