0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč veze výhru z Hrotovic B


Branky


0

Fotbalisté Valče se očekávanou výhrou alespoň na jeden den vyhoupli na druhé místo pouhé tři body za vedoucím Mohelnem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Hrotovice B v se v minulém kole dočkaly po šesti prohraných zápasech v řadě konečně výhry, která je vzdálila od sestupových pozic. Valeč naopak nezvládla domácí zápas s vedoucím Mohelnem a jejich boj o potup je už jen v říši snů. Hrotovice mají svému soupeři co oplácet, protože jejich vzájemný podzimní souboj vyšel jasně pro tým z Valče 7:0. V prvním poločase měli domácí více ze hry. Ve 30. minutě střela Martina Haranta těsně minula branku hostí. Ve 36. minutě pak vytáhl hostující golman Zdeněk Macek hlavičku Jana Virgla, která směřovala do šibenice. Ve 43. minutě měli šanci i hosté, ale jejich lobovaný míč skončil pět metrů od domácí branky.

Hosté udeřili ve druhé půli

 Do druhého poločasu však vstoupili lépe hosté, které poslal do vedení Michal Kárník. Ten v 53. minutě dorazil do sítě odražený míč při zahrávání standartní situace 0:1. V 67. minutě pak hosté přidali další branku, když se po pěkné kombinaci Valče prosadil David Cabejšek 0:2. Domácí tým však zápas nezabalil a snažil se výsledek minimálně zkorigovat. V 78. minutě šel sám na brankáře Zdeňka Macka Roman Novák , kterého však hosté těsně za vápnem zastavili jen za cenu faulu. Valeč už byla smířena s vyloučením vlastního hráče, ale červená karta zůstala zastrčena v kapsičce pana rozhodčího. Hosté potom mohli v 83. minutě přidat definitivní tečku, ale ani z hranice penalty nedokázali trefit odkrytou hrotovickou bránu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: V prvním poločase mě trochu hosté zklamali svou hrou. I přes porážku našeho týmu jsme spokojeni, jelikož jsme nastoupili ve velmi oslabené sestavě.
Získali jsme tři body, ale v naší hře bylo plno nedostatků. V kabině si řeknem jak si zahrajem na krásném hřišti s chutí hezký fotbal, ale na hřišti to je pravý opak. Zbytečně pak nabízíme domácím brejky, které naštěstí nevyužili. I přes naši špatnou hru jsme měli šance, ale využili jsme jen dvě. Plusem byl přínos střídajících hráčů, kteří ukázali správné nasazení. Pokud nezjistíme, že se u kopané musí pohybovat, většinou rychleji, chodit do soubojů, nehrát s hlavou v zemi, myslet a někteří hráči nespadnou z hrušky na zem, nemáme šanci se zlepšovat.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
R. Hlavnička [-] - J. Kučera [-] , P. Padělek [-] , V. Škoda [-] - D. Denemarek [-] , M. Horák [-] - M. Harant [-] , R. Novák [-] - D. Kunčík [-] , M. Virgl [-] , M. Salák [-]

SK Valeč
Z. Macek [-] - O. Kopuletý [-] , J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] (45. V. Chládek [-] ) - M. Kárník [-] , D. Procházka [-] (56. M. Melkes [-] ) , M. Dufek [-] (71. J. Žalkovič [-] ) , D. Cabejšek [-] , J. Ludvík [-] (72. M. Veselý [-] ) - J. Sirota [-] (64. P. Zikán [-] ) , P. Chládek [-]

ŽK: 45. M. Horák , 68. M. Harant - 55. M. Kárník , 62. P. Chládek , 78. J. Pokorný .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠTOLPA Ondřej - MILOTA Tomáš, HADRABA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.