2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodla střídání! Planá vyhrála díky náhradníkům


Branky


0

Planá v posledním utkání zaskočila favorizovanou Hlubokou. Obě branky vstřelili hráči, kteří začali na lavičce náhradníků. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá přivítala na svém hřišti zkušený tým Hluboké, který se v krajské nejvyšší soutěži hřeje už požehnaně dost sezón a letos opět patří k tomu lepšímu co KP nabízí. Planá je nováčkem a podzim chtěla zakončit co nejlépe, jelikož tabulka se na konci první poloviny sezóny začala rozdělovat a domácí si nechtěli nechat utéct zbytek pole.

Utkání začalo a sami hráči si museli připadat jako při zápase za zavřenými dveřmi. Počet diváků nepřesáhl pětadvacítku a zápas se tak hrál v tišší atmosféře, než by si krajský přebor zasloužil.

Úvod zápasu vyšel lépe hostujícím hráčům, kteří byli aktivnějším týmem. Jejich snažení se však zastavilo maximální na střele do boční sítě. V první dvacetiminutovce se do ohrožení brány dostali i domácí, jmenovitě Pěknic, jenž vyslal střelu, na kterou si však hostující Brašnička počkal a s přehledem kryl. První poločas už více šancí nenabídl a zápas hrstku lidí příliš nezahřál.

Do druhé půle vstoupili domácí s větší odhodlaností a to se projevilo i na změně skóre. Po sérii hlaviček se k odraženému míči dostal nehlídaný Janovský a jako první dostal míč do sítě.

Trenér Hluboké chtěl na nepříznivý vývoj zápasu reagovat a obránce Legdana posunul dopředu. Tento tah byl ku prospěchu hry hostů, kteří byli rázem opět aktivnější a již zmíněný Legdan dokázal vyhrát hlavu a zaměstnával obranu zejména ve vzdušných soubojích.

Gólu se ale hosté nedočkali a v samotném závěru rozhodl Trčka, jenž si s brankářem Brašničkou pohrál. Hokejovým blafákem poslal svůj tým do dvougólového vedení. O obě branky se postarali hráči ze střídačky, což trenérovi musí udělat velkou radost.

Planá tak podzim završila výhrou, hostující Hluboká čekala od posledního zápasu víc a bohužel pro ně odjela s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak: Začátek jsme moc nezachytili, hosté hráli lépe a vytvořili si i některé šance. V druhém poločase se máklo a odměnou nám byl vedoucí gol. V závěru jsme přidali pojistku a mohli se těšit z důležitých 3 bodů.. Přes zimu bude potřeba pořádně potrénovat, protože jaro bude ještě náročnější a KP si chceme zahrát i příští sezonu.

TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš: Hrálo se, myslim si celkem vyrovnané utkání plné soubojů. Jako už tradičně jsme dostali po deseti minutách druhé půle gól a bohužel jsme už nedokázali srovnat, ikdyž jsme nějaké šance měli, a prakticky v poslední vteřině ještě domácí dokázali přidat druhý. Kdyby nám před podzimní částí někdo řekl, že po jejím skončení budeme mít 26 bodů, byli by jsme určitě velmi rádi, jsme i teď, ale vzhledem k situaci v divizi nás ještě na jaře čeká hodně práce.



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - T. Štiak [-] , D. Fořt [-] , M. Šahajda [-] , M. Kolský [-] - R. Voneš [-] (88. Z. Handrejch [-] ) , T. Pösinger [-] (84. J. Trčka [-] ) , R. Welzl [-] , J. Pospíchal [-] (46. M. Janovský [-] ) - M. Pěknic [-] , D. Havel [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - S. Legdan [-] , K. Jonáš [-] , J. Čermín [-] , T. Antoš [-] (46. K. Jandera [-] ) - Z. Stráský [-] , M. Lovička [-] , O. Němec [-] , D. Faber [-] - K. Štabrňák [-] (80. A. Dalipi [-] ) , T. Adam [-]

ŽK: 28. D. Havel , 81. D. Fořt - 40. J. Čermín , 46. T. Adam , 75. Z. Stráský , 87. M. Lovička .
Místo: Planá/Luž..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.