2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prachatice opět bodují, tentokrát na půdě Olešníku


Branky


43. P. Stejskal (p.) , 62. L. Červenka - 35. M. Babka , 70. J. Málek
0

Olešník nezvládl roli favorita a proti posledním Prachaticím pouze remizoval. Mladíci z Tatranu tak po vysoké prohře opět dokázali obrat favorita o body, ovšem v situaci, v níž se nachází, je jeden bod málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celek Miloslava Borového nastupoval do utkání v roli jasného favorita, ale s vidinou držení se užší špičky, se nepopral nejlépe. Draví mladíci z dříve druholigových Prachatic se drželi zuby nehty a domácím hodně komplikovali život na zeleném pažitu. Ve 35. minutě se skóre měnilo poprvé. Babkova střela za vápnem zapadla až za Jirkala. Prachatice tak utišily domácí diváky. Ve 43. minutě dokázal z pokutového kopu vyrovnat Stejskal, který tak letos vsítil již svou jedenáctou branku a stále může pomýšlet na korunku pro nejlepšího střelce krajského přeboru.

 

 

O poločase bylo v kabině Olešníku dosti dusno, když trenér Borový káral své svěřence za výkon v prvním poločase a požadoval značné zlepšení. Částečně se mu to podařilo. V 53. minutě se dokázal prosadit Červenka a rozjásal tak publikum, které do té doby bylo spíše zmrazeno odhodlaným výkonem soupeře z Prachatic.

Vedení domácím ale nevydrželo dlouho. Po chybě na půli hřiště, kde přišla laciná ztráta, se míč dostal až k Málkovi a ten se nemýlil. Překonal Jirkala podruhé a dal zápasu konečný výsledek 2:2. Pro Prachatice je to bezesporu velice sympatický a kvalitní výsledek, avšak v situaci, kde na záchranu ztrácí více než deset bodů je vše krom výhry málo.

Olešník mírně zaváhal, neboť se mohl dotáhnout na Osek a Rudolfov, kteří spolu bojují o čtvrté místo.

 

Prachatice si v dalším kole budou chtít vyšlápnout na třetí Soběslav, s nimiž se střetnou doma. Olešník čeká náročný zápas s druhými Katovicemi, které tento víkend také prohráli a budou potřebovat napravovat reputaci.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek: Žalostný výkon s Prachaticemi. Zřejmě jsme si nevzali ponaučení z podzimního vzájemného zápasu, kde nám byli mladíci Prachatic více než vyrovnaným soupeřem. I nyní ne zdobil pohyb a hlavně chuť hrát. To se o nás rict nedá. V pochodovem tempu jsme si dokázali dat dvě branky, alebto je asi tak jedině pozitivum. Hodnotit tým, jako celek nemůžu to si musi, každý srovnat v hlavě sám a začít od sebe. Za druhy poločas bych já, pochválil Luboše Cervenku, byl jediny kdo mel od nás chuť, udělat něco se zápasem a jezdil, jako mozorova myš. Bohužel jsme ho nikdo v jeho snaze nepodpořil. Byla to prostě tragédie a Prachatice si za svůj výkon u nás zasloužili bodovat. My se musíme probrat, protože nás čekají dva těžké zápasy venku, ale na jaře je vlastně každý zápas těžký!




Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - Z. Vařák [-] , M. Šíma [-] , J. Hála [-] , D. Heller [-] , J. Fořter [-] - P. Jirkovský [-] (76. D. Szep [-] ) , L. Červenka [-] , R. Chlumecký [-] - P. Stejskal [-] (53. S. Vařák [-] ) , L. Dudek [-] -

FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - D. Kováč [-] , J. Málek [-] , J. Tesař [-] , O. Kochma [-] (58. M. Juroš [-] ) , M. Kotrch [-] , B. Pravda [-] (46. A. Kadlec [-] ) , T. Ryšánek [-] , J. Šandera [-] , M. Babka [-] , P. Škopek [-]

ŽK: 28. J. Hála - 44. M. Kotrch , 64. T. Ryšánek .
Místo: Olešník. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Klátil Michal - KRAUSKOPF Jiří, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.