3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice využily vyloučení Čabaje a zvítězily


Branky


0

Domácí šli do vedení už v 1. minutě, ale Krumlov dokázal zareagovat. Ve druhém poločase ale zaúřadoval střídající Pavel Prenner...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krumlov měl více ze hry

Krumlov opět na venkovní zápas tak tak že dal dohromady alespoň jedenáctku. Lhenice se pak bleskově dostaly do vedení. Nastřelený balón se od Maháka odrazil do brány už v 1. minutě – 1:0. Následovaly další domácí příležitosti Schöna a Ilieva, ty už ale za Kejšarovými zády neskončily. Krumlov v prvním poločase lépe kombinoval, měl větší držení míče a nakonec se dočkal se i vyrovnaní po rychlém brejku zakončeném Rytířem. 1:1 ve 27. minutě. Lhenice byly trochu opařené a vyloženou šanci už si do poločasového hvizdu nevypracovaly. 

Hru v oslabení nakonec hosté nepřečkali

Domácí brankářská opora Dvořák pak chytil hned na začátku druhé půle vyloženou šanci, Krumlov nastoupil opět aktivněji. Rozložení sil ale naprosto změnilo vyloučení hostujícího Čabaje z 56. minuty, když viděl druhou žlutou kartu. Lheničtí přesilovky naplno využili a měli rázem navrch. Jenomže branky dlouho nepřicházely. Lhenicím tři body vystřelil až Pavel Prenner, který nastoupil do druhé půle, na hřišti se objevil poprvé od 29. srpna.  Tento hráč se trefil nejprve v 84. minutě a pak, když už hráli hosté vabank, tak z brejku v nastavení udeřili domácí potřetí – 3:1. Lhenice tak okopírovaly výsledek i průběh z prvního vzájemného zápasu a znovu vyhráli po vyrovnané první půli 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Pavel Hodina (trenér): Dali jsme rychlý náhodný gól, další šance nedali. Pak ale soupeř převzal iniciativu a poločas jsme dohráli v útlumu. Ani druhou půli jsme nezačali nic moc, soupeř byl lepší prvních deset minut. Ale od vyloučení jsme byli jasně lepší, soupeře do ničeho nepustili a nakonec jsme tam dotlačili i branky. Nebyla to žádná sláva. Vzadu se dařilo Muškovi, po osmi zápasech pak nastoupil po zranění Pavel Prenner a dal dva góly.




Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - J. Prenner [-] (82. R. Sura [-] ) , K. Muška [-] , V. Pilát [-] , L. Kopf [-] - J. Schön [-] , M. Bednár [-] , J. Mrkvička [-] (46. P. Prenner [-] ) - R. Iliev [-] , R. Pořádek [-] , M. Mahák [-] (46. J. Růžička [-] )

FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - J. Čabaj [-] , T. Kopřiva [-] , M. Hrabík [-] , L. Kitzler [-] - J. Lacko [-] , J. Poláček [-] , P. Vnuk [-] , M. Rytíř [-] - A. Prokop [-] , J. Carda [-]

ŽK: 68. J. Schön , 87. J. Růžička - 40. J. Čabaj . ČK: 56. J. Čabaj .
Hráči zápasu: P. Prenner .
Místo: Lhenice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zabilka Luboš - Landík, Mlynár.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.