0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení na úvod jara. Zliv dokázala udržet na uzdě lídra


Branky


0

Zliv sice měla nadějný závěr podzimu, ale že by v prvním jarním utkání měl předposlední tým tabulky nějak výrazněji potrápit suveréna z Nemanic se nečekalo. Stalo se, Nemaničtí nenašli recept na pevnou zlivskou obranu a byla z toho po bezbrankové remíze dělba bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remta vychytal Dubského

Do zápasu vstoupily týmy s novými hráči, a ti na obou stranách byli znát. Nemanice nezačaly vůbec špatně a první pětiminutovka jim patřila. Pak se ale Zlivští oklepali a mnoho toho hostům nedovolili, hra byla vyrovnaná. V prvním poločase se za hosty dostal k tutovce Dubský st., který mohl využít zaváhání Zlivských, kteří si mezi sebou přihrávali, Dubský vypíchl míč chybujícímu Uchytilovi a běžel sám na brankáře, jenomže zakončoval místo pravé svou levou nohou a brankář Remta vyrazil jeho pokus na roh. To byla největší šance hostů prvního poločasu, následovaly náznaky příležitostí po standardkách, ale celkově bylo utkání chudé na šance. Záveský po dlouhém autu mířil mimo tři tyče. Zliv byla lídrovi tabulky zcela rovnocenným soupeřem, nedařilo se jí ovšem vytvořit si vyložené šance. V úniku zbrkle situaci řešil mladý útočník Trnka a v závěru první části po rohu mohl dostat do vedení hlavou Zliv opět Trnka.

 

Zliv zaslouženě uhrála remízu

Do druhé půle nastoupila Zliv daleko lépe než Nemanice a měla více ze hry. Dlouhou dobu byla fotbalovější, ale žádnou gólovou příležitost, kromě parádní střely ze vzduchu zpoza vápna Rysa, kdy se vyznamenal hostující brankář, neměla. Od 70. minuty se rozehráli záložníci Nemanic Novotný a Nevosad, kteří pohříchu do té doby věnovali své síly spíše diskuzím s rozhodčím. Nemanice i díky nim převzaly otěže utkání a začaly Zliv přehrávat. Měly k dispozici množství standardek, ale bez výraznějšího efektu. Remta musel být v pozoru až při další šanci Remty, kterého našel Novotný, zkušený útočník si ovšem míč špatně zpracoval. I ve druhé půli měly Nemanice nakonec jednu velkou příležitost. Brankář Zlivi zaváhal při odkopu a potrestat to mohl při své letošní premiéře v nemanickém dresu Záveský, kterému míč přistál na kopačkách. Jenomže míč se dalekém pokusu a trefení opuštěné branky otřel jen o tyč. Dále se dobrých pozic dostal Kubát, ani on nedokázal dobře zakončit. Zimní posily Nemanic nezklamaly, Kupka byl dokonce zvolen za hosty nejlepším hráčem, ale přesto to k překonání bojovných domácích nestačilo. Remíza byla zaslouženým výsledkem, posílená Zliv ukázala, že se s ní na jaře musí počítat.

 



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Julius Szabó: "Nastoupili jsme do utkání s tím, že nemáme co ztratit. Věděli jsme, že i přes absenci Bittnera a Zruna můžeme překvapit a favorita bojovností potrápit. Hráli jsme opravdu dobře a perfektní zápas odehráli noví hráči - krajní halvi Hrdlička a Remiáš a v útoku zahrál dobře Trnka, do sestavy se konečně vrátil i Rys a z hostování Pavel Boubal. Hosté mě překvapili pasivitou. Hráli jsme naprosto vyrovnanou partii a škoda, že se nám nepodařilo vyhrát. Určitě jsme podali týmový a bojovný výkon z dobře zajištěné obrany a nedovolili Nemanicím žádné vyložené šance, kromě pár výjimek. S bodem jsme určitě spokojeni, protože v závěru byli hosté nebezpeční. Pochválím opět rozhodčího Nováka a nejlepší hráč Zlivi byl Pavel Boubal, který vymazal ofenzivní klíčové hráče Nemanic a zároveň je svým výkonem předčil."

SK Nemanice
Petr Böhm: "Začátek byl dobrý, v prvních pěti minutách jsme na Zliv vlétli a soupeře zmáčkli, ale potom, a nevím, co se stalo, se to až do konce zápasu nějak vytratilo. Prostě to dneska nešlo. Měli jsme minimálně tři gólovky, ale to, aby ta hra nějak vypadala, a týmovost, to nám dnes chybělo."



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - S. Uchytil [-] , M. Maňhal [-] , J. Szabó [-] (86. J. Čejka [-] ) , M. Trávníček [-] , J. Hrdlička [-] - M. Remiáš [-] , J. Kubeš [-] , P. Boubal [-] - V. Rys [-] , L. Trnka [-] (83. D. Egner [-] ) -

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - K. Zatloukal [-] , A. Motl [-] , T. Kupka [-] - M. Severa [-] (60. L. Kubát [-] ) , M. Novotný [-] , J. Nevosad [-] , J. Hucek [-] , J. Křiváček [-] - F. Záveský [-] , S. Dubský [-]

ŽK: 82. P. Boubal .
Hráči zápasu: P. Boubal - T. Kupka .
Místo: Zliv. Počet diváků: 170. Rozhodčí: Novák Roman - LEIŠ Filip, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.