Zliv uniká do bezpečnějšího pásma tabulky


Branky


47. J. Hrdlička , 69. J. Szabó (p.) , 74. L. Trnka - 83. M. Truhlář
0

V zajímavém zápase týmů ohrožených sestupem se na branky čekalo do druhé půle. V ní ale Zlivští postupně nasázeli tři branky a Horní Planá už jen snížila Truhlářem. Zliv se tak svému soupeři vzdálila na rozdíl pěti bodů, svěřenci Karla Součka si záchranu budou muset vybojovat ve zbývajících pěti kolech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Zliv nastoupila v plné sestavě a její herní kvalita byla znát hned od první minuty. V úvodu se do větší sance dostal Uchytil, ale neproměnil, do páté minuty měl další šanci Hrdlička, který trefil tyč. Horní Planá se témeř nedostávala z vlastní poloviny, ale domácí nedokázali svůj tlak přetavit v gól. Zlivskou hru řídil především odzadu Szabó, Maňhal a střední záložnici Boubal a Rys, domácí středová osa tak jasné přehrávala hostující hráče. Hosté neměli v první půli jedinou větší šanci, soustředili se pouze na nakopávané míče a zrychlení hry na brejky, ale domácí obrana vše v pohodě uhlídala a i nadále byla značná převaha domácích, kdyz se do dalších šancí dostal dvakrat neúspěšný Kubeš. Poločas skončil bez branek.

Hrdlička poslal domácí do vedení

Druhý poločas začal stejným způsobem, ale tentokrát hned zkraje se nádherně uvolnil Boubal a předložil tutovku Hrdličkovi, který nezaváhal a zaslouženě dostal domácí do vedení. Další velkou šanci měl Rys, který proti Taranzovi špatně řešil zakončení. Následně se do slušné šance dostával opět Rys, ale byl faulovaný ve vápně a pískala se penalta, kterou v pohodě proměnil Szabó a dal domácím klid. Obraz hry se nijak nezměnil a po chvili na hřišti doklepával do branky míč i mladý Trnka. V závěru hosté rozehrávali z dálky standardní situaci a trefili přesně gólmana Remtu, kterému míč vypadl z rukou a hosté Truhlářem korigovali do prázdné branky na 3:1.

 

(report bude doplněn po infu z tábora Horní Plané)



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Julius Szabó (hráč): "Hráli jsme opravdu dobře. V prvním poločase jsme si vytvořili několik dobrých šanci, ale bohužel jsme je neproměnili. Pomohl nám rychlý gól v druhé půli a myslím, že se náš fotbal musel lidem líbit. Byli jsme jasně lepší, Planá neměla ani jednu střelu na branku. Škoda chyby Jirky Remty, mohlo to být s nulou. Nejlepší hráč na hřišti byl Vadim Rys, ale určitě mu zdatně sekundoval Pavel Boubal."




Místo: Zliv. Počet diváků: 120. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - ROUS Zdeněk, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.