Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
Václav Hoffmann (trenér): Vstup do utkání se nám vydařil a již v 5. minutě jsme se po krásných akcích Slavomíra Mareše a Václava Hoffmanna ujali dvoubrankového vedení. Od 25. minuty jsme ale zcela nepochopitelně úplně přestali hrát a soupeř byl lepší. Hned v první minutě druhého poločasu po našem nedorozumění snížili hosté gólem Vrchoty na 2:1. Naši hráči poté znejistěli a náš soupeř byl znatelně lepším mužstvem. V době sílícího tlaku soupeře nás zachránila po šanci Vrchoty tyč. Od 70. minuty jsme hru opticky vyrovnali a brankami Greguše v 76. minutě a Feichtingera v 80. minutě utkání definitivně rozhodli. Zbytek utkání se již odehrál v poklidu a důležité tři body zůstaly doma. Naše hráče musím pochválit za nasazení a bojovnost. Děkujeme našim příznivcům za podporu a zveme je na další utkání, které sehrajeme v neděli 24.4. od 15.00 hodin v Malšicích.

FC Bechyně
Radek Šťastný (útočník): Zápas jsme začali špatně, neuhlídali první dva útoky a hned ve 4. minutě jsme prohrávali 2:0. Po druhém gólu se hra vyrovnala a bylo několik šancí na obou stranách. Nutno podotknout, že nám rozhodčí neuznal regulérní gól po "faulu" na brankáře. Do druhé půle jsme vstoupili o mnoho lépe a hned ve 46. Minutě jsme snížili na 2:1. Domácí nevěděli, kde jim hlava stojí, půl hodiny byli pod neustálým tlakem, který jsme bohužel nedokázali přetavit ve vyrovnávací gól. Bohužel v závěru jsme inkasovali dva hloupé góly a prohráli 4:1. Nezasloužená výhra domácích. V tomto zápase jsme měli uhrát minimálně bod. Výsledek vypadá jednoznačně, ale byli jsme lepším týmem. Fotbal se ale hraje na góly a my máme velký problém s proměňováním šancí.



Sestavy


SK Ratibořské Hory
T. Hoffmann [-] - B. Greguš [-] , P. Komárek [-] , J. Růžička [-] , P. Krejčí [-] - J. Vaněček [-] , F. Kment [-] (87. V. Hoffmann [-] ) , L. Janovský [-] (68. D. Feichtinger [-] ) , S. Mareš [-] - M. Breda [-] (34. A. Fišer [-] ) , V. Hoffmann [-] -

FC Bechyně
J. Makal [-] - J. Skalák [-] , J. Kubasko [-] , O. Sedlák [-] , J. Vogeltanz [-] - P. Byrtus [-] , A. Kavka [-] , R. Mázor [-] , R. Šťastný [-] , L. Vrchota [-] - J. Šimeček [-] (58. O. Maršál [-] )

ŽK: 15. J. Vogeltanz , 73. R. Šťastný , 80. J. Kubasko .
Hráči zápasu: J. Vogeltanz .
Místo: Rat. Hory. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Slepička Vít - ONDŘEJ Adam, MRAČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.