Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kardaška rozstřílela Borovany


Branky


5. T. Zavadil , 13. T. Zavadil , 28. T. Dymák , 45. T. Zavadil , 48. J. Kovář , 53. Z. Šergl (p.) , 60. J. Kovář , 82. Z. Šergl - 19. M. Plachta
0
Kardašova Řečice odčinila debakl z Olešnice osmi góly v síti Borovan
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas jasně pro domácí

   Domácí vstoupili do zápasu rázně o hostům toho mnoho nedovolili. Už v 5. minutě poslal Kardašku do vedení Zavadil, 1:0. Stejný hráč po necelé čtvrt hodině zvýšil na 2:0. V 19. minutě se hostům podařilo snížit zásluhou Plachty 2:1. I když pak domácí jakoby na chvíli polevili to bylo prakticky to jediné k čemu Borovany pustili. Ve 28. minutě zvýšil na 3:1 Dymák. Pečenka v brance hostů se měl co ohánět a hosté mu mohli děkovat, že skóre není vyšší. Krátce před poločasovou přestávkou zkompletoval hattrick kapitán Zavadil a bylo to 4:1.

Debakl pokračoval

   Ve druhém poločase se dění na hřišti příliš nezměnilo. A Kardaška ho zahájila podobně jako ten první, tedy rychlým gólem. Ve 48. minutě si ho připsal Kovář, 5:1. O pět minut později proměnil penaltu Šergl a zvýšil už na 6:1. Po hodině hry si druhý gól v zápase připsal Kovář a zvýšil na 7:1. Gólová tečka přišla v 82. minutě a postaral se o ní Šergl, 8:1. Kardašova Řečice získala třicátý bod v sezóně a setrvání v soutěži má už prakticky jisté. Do příštího zápasu s poslední Stropnicí, tak může odjet v klidu. To na dvanáctém místě o záchranu bojující Borovany schytaly podobný výprask už po několikáté a mají nejhorší skóre ze všech týmů s necelými 4 inkasovanými góly na zápas. O nápravu tohoto výsledku se mohou pokusit v příštím kole doma se Suchdolem.


Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér domácí ): Po včerejším pohovoru, který jsem s hráči měl to dopadlo nad míru dobře. Byli jsme lepší a podali kolektivní výkon. Až na chvíli po snížení na 2:1 jsme měli zápas pod kontrolou. Bodově jsme se posunuli do klidného pásma a můžeme teď třeba pomoci béčku. Dneska zaslouží pochválit naši útočníci. Šergl se snažil i přihrávat a připravovat góly spoluhráčům. Tradičně musím vyzdvihnout i výkon Bílka. A i když neměl moc práce musím poděkovat Pražákovi, který nám pomohl v bráně.

FK Calofrig Borovany
Václav Zeman ( vedoucí mužstva hosté ): Domácí na nás vlétli a nepustili nás prakticky k ničemu. My jsme nebyli schopní dát si přihrávku. Poločas mohl skončit i vyšším skóre, ale Pečenka předvedl několik skvělých zákroků. Při třetím gólu sice udělal chybu, ale i přes 8 inkasovaných gólů předvedl dobrý výkon. Pochvalu zaslouží i Anton.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
T. Pražák [-] - M. Nedoma [-] (53. R. Porochoňski [-] ) , O. Madar [-] , V. Jánošík [-] , P. Kvasnička [-] (46. P. Vosecký [-] ) - J. Kovář [-] (61. M. Zeman [-] ) , S. Sedláček [-] (51. J. Pozníček [-] ) , M. Bílek [-] , T. Dymák [-] - Z. Šergl [-] , T. Zavadil [-]

FK Calofrig Borovany
D. Janeček [-] - J. Anton [-] , M. Plachta [-] , P. Langer [-] , J. Brenner [-] - M. Tomášek [-] , A. Pilát [-] , V. Pileček [-] , B. Němec [-] - A. Fencl [-] (65. P. Broum [-] ) , J. Čermák [-] (46. F. Faktor [-] ) -

Hráči zápasu: T. Zavadil , Z. Šergl - J. Anton .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Studený Josef - NOVOTNÝ Jan, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.