1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Kardašova Řečice zdolala Bystřici


Branky


0
Kardaška vyhrála nejtěsnějším rozdílem nad bezzubou Bystřicí
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodl

    V prvním poločase bylo na hřišti prakticky jen jedno mužstvo a to domácí Sokol. Kardaška měla více ze hry a vypracovala si víc šancí. Bystřičtí domácí branku snad ani pořádně netrefili. Jediný gól přinesla 20. minuta hry. Madar vyslal pěknou přihrávku nabíhajícímu Zavadilovi a domácí kapitán se v této sezóně trefil už po šestnácté, 1:0. Více ze své převahy domácí vytěžit nedokázali a tak se do šaten odcházelo za stavu 1:0.

Ve druhé půli gól nepadl

   Střídání v řadách hostů, přeskupení řad a možná i pohovor v šatně přinesl zlepšení herního projevu. Začátek druhého poločasu se nesl ve znamení vyrovnané hry. Přesto se Bystřice k výraznějšímu ohrožení domácí branky nedostávala. Po zhruba hodině byli hosté dokonce lepším týmem a dostávali Kardašku i pod tlak. Největší nebezpečí k vyrovnání znamenal asi jediný míč směřující mezi tři tyče Trepkovi brány, který paradoxně poslal na vlastní bránu po skluzu stoper Madar. Domácí gólman ovšem předvedl dobré reflexy a pěkným zákrokem vytěsnil míč alespoň na roh. Druhý poločas branku nepřinesl a tak se diváci a trenér Brunner pro nějž to byl poslední domácí zápas na lavičce mohli radovat z těsné výhry 1:0. V posledním kole narazí Kardašova Řecice na Dolní Bukovsko. Bystřice se s letošní sezónou rozloučí doma proti Suchdolu. 


Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér domácí ): V prvním poločase jsme hráli pěkný fotbal a na hřišti dominovali. Hosté měli snad jen jednu nebo dvě střely mimo. Ve druhé půli byla hra vyrovnaná a nám postupně docházely síly. Takových 25 minut pak byli hosté fotbalovější a zatlačili nás, ale mezi tři tyče nezamířili. Jsem rád, že můj poslední domácí zápas na lavičce jsme vyhráli, byl to od kluků ten nejhezčí dárek. Výhra byla zasloužená, i když Bystřice je druhá a šlape jim to. Mrzí mě, že sezóna není delší, protože teď hrajeme dobře a mohli bychom postoupit do 1. A (smích). Po delší době zahráli velmi dobře Jánošík, Vosecký, Vyhlídka a vůbec všichni obránci, ale i ofenzíva byla dobrá. Dneska vyčnívali Dymák s Madarem.

TJ Jiskra Nová Bystřice
Václav Kovanda ( trenér hosté ): K zápasu jsme přijeli jako na výlet. Hráči si mysleli, že to bude přáteláček, když už o nic nejde. Jenže to byl pěkný omyl. Domácí na nás byli nabuzeni a odhodláni získat náš skalp. A od první minuty to bylo na hřišti vidět. Vlítli na nás, hráli s plným nasazením, agresivně. A zaslouženě šli do vedení. V tomto duchu proběhl celý první poločas a my se vůbec nedostali do hry a byli jsme moc rádi, že to bylo jen o jednu branku. O přestávce došlo u nás k vynucenému střídání a s tím i změně postů u některých hráčů. Změny vedly ke změně obrazu hry, získali jsme opticky navrch. Bylo to ale i díky tomu, že domácí se více zatáhli a do konce zápasu nás trápili nebezpečnými brejky. My z té platonické převahy ale vůbec nic nevytěžili. Tahali jsme zbytečně míč, přihrávky byly nepřesné nebo šly do stojícího či obsazeného hráče, zbytečně jsme se zbavovali míčů střelbou pomalu z půlky hřiště či nemožných pozic. A když už jsme otevřeli domácí obranu, nezvládli jsme nebo vůbec nedali finální přihrávku. Byl to náš nejhorší jarní výkon čímž ale vůbec nechci snižovat kvalitní výkon domácích, kteří vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - R. Vyhlídka [-] , O. Madar [-] , V. Jánošík [-] , P. Vosecký [-] - J. Kovář [-] (89. K. Janeček [-] ) , S. Sedláček [-] , M. Bílek [-] (62. J. Pozníček [-] ) , T. Dymák [-] - Z. Šergl [-] (78. R. Porochoňski [-] ) , T. Zavadil [-] -

TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Drábik [-] - T. Dvořák [-] , Z. Steklý [-] , P. Bobál [-] , Z. Beneš [-] - M. Feytl [-] , J. Strejček [-] (46. A. Zimola [-] ) , D. Frühauf [-] , Z. Březina [-] - P. Jaroš [-] , F. Náprava [-] -

ŽK: 31. Z. Šergl , 49. M. Bílek , 90. V. Jánošík - 70. F. Náprava , 80. Z. Beneš , 81. Z. Steklý , 85. M. Feytl .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 61. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - ERNST Martin, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.