2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

20.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vaněček jen snížil, Štěchovice náskok uhájily


Branky


0

Štěchovice i ve druhém jarním zápase doma naplno uspěly. Tachov byl ale nepříjemným protivníkem, v 79. minutě snižoval na rozdíl jediné branky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Batka své zaváhání napravil

Od překvapivé výhry Tachova nad Domažlicemi, se tomuto městu z Plzeňského kraje v ČFL příliš nedařilo. Ani vyhlídky před zápasem na půdě Štěchovic nebyly nejlepší, vzhledem k faktu, že domácí se mohou pochlubit nejen lepším postavením v tabulce, ale také kvalitní hrou, při které doplácí jen na pravidelné zahazování šancí. A právě tuto svou slabinu potvrdili domácí hned na úvod zápasu, kdy se po přihrávce Borkovce dostal do velké šance Batka, který posílil domácí tým o zimní pauze. Branku však přestřelil. Po čtvrt hodině hry se zajiskřilo i na druhé straně, kde po centru nové posily hostů Vaněčka hlavičkoval Dvořák a těsně minul branku. Za další čtvrt hodinu centroval Vaněček znovu, tentokrát z rohového kopu a Knakalově hlavičce ke gólu moc nescházelo. Pár minut před koncem pak dostal šanci na reparát domácí Batka a tentokrát se už nemýlil. Po perfektní přihrávce se ocitl sám před Houdkem, kterého dokázal obstřelit – 1:0. Domácím tak zajistil těsné poločasové vedení a to i přesto, že v posledních minutách dokázal vyrovnat Vaněček. Jeho branka totiž nebyla uznána pro faul.

Vaněček už pouze korigoval

I do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Verner však ve velké šanci mířil pouze do náruče Houdka. A tak přišla na řadu chvíle další z posil domácích, tedy Rijada Hajdareviče, který protlačil míč za záda Houdka z velkého úhlu – 2:0. Další gól pak mohl přidat Verner, který však i ve své druhé velké šanci nedokázal skórovat a po skvělém zákroku Houdka získal svému týmu pouze rohový kop. Ani dvoubrankové vedení ale neznamenalo pro domácí tým klidné dohrání zbytku zápasu. Hosté se totiž nevzdávali a hned několikrát sami vážně ohrozili branku domácích. Přibližně čtvrt hodiny před koncem minul v obrovské šanci Dvořák prázdnou bránu. Chvíli na to se ale Tachovští snížení přece jen dočkali. Vaněček se i s trochou štěstí dostal ke střele z běhu na velkém vápně a nekompromisně rozvlnil síť – 2:1. V závěru se mohl znovu prosadit Batka, který zakončoval po spolupráci s Jakobovským a Houdek musel prokázat perfektní postřeh, aby jeho střelu vyrazil. Utkání tak skončilo výhrou domácího mužstva.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - J. Košata [-] (77. J. Cienciala [-] ) , F. Busta [-] , V. Müller [-] , F. Novák [-] - R. Hajdarevič [-] (69. A. Drina [-] ) , L. Jakobovský [-] , M. Verner [-] (89. A. Kraus [-] ) , T. Pavlík [-] , P. Borkovec [-] (64. S. Hřebeček [-] ) - L. Batka [-] (90. T. Synek [-] )

FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , P. Šácha [-] (63. M. Hrošovský [-] ) , M. Knakal [-] , T. Habart [-] (76. M. Ruda [-] ) - M. Mlynařík [-] , D. Vaněček [-] , M. Folejtar [-] , D. Tříska [-] (57. M. Hoffmann [-] ) - D. Hradecký [-] (69. O. Stružka [-] ) , F. Dvořák [-]

ŽK: 55. T. Pavlík , 83. F. Novák - 80. M. Hoffmann , 88. D. Vaněček , 90. D. Houdek .
Hráči zápasu: L. Batka - D. Houdek .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - Drábek. Brychta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.