Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 10:15

26.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V 11. minutě bylo hotovo! Fendrichova neprůstřelnost trvá


0

Pro Písek to byla hodně studené sprcha. Z osmi jarních zápasů jich sedm vyhrál a proti Jirnám si věřil na další úspěch. Jenomže hosté měly za sebou úplně shodnou, fantastickou bilanci, také padly na jaře jen jednou… A Písečtí zůstali po jedenácti minutách hry jako opaření… Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích či oznámkujte jednotlivé hráče!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastný má patent na rychlé branky

Jirny se do utkání pustily naplno a už ve 4. minutě byly za aktivní přístup odměněny. A byl to Marcel Šťastný, kdo dal první gól zápasu a ukázal, že má na brzké branky patent (v minulém kole se trefil hned ve 2. minutě). Domácí neodvrátili míč po rohovém kopu a Šťastný už si věděl rady, překonal Rondzika střelou k tyči – 0:1. Písek to neprobralo a domácí gólman zanedlouho lovil míč ze sítě podruhé. Aleš Melechovský umístil svou střelu přesně a bylo to 0:2. A když v 11. minutě byla odpískána ve prospěch Jiren penalta po faulu Voráčka, který chtěl odkopnout balón, ale místo toho trefil dotírajícího protihráče do hlavy, bylo to s domácími už hodně zlé. Desítku proměnil Melechovský - 0:3. Jirny zažily skutečně fantastický vstup do zápasu a mohly už do konce utkání prakticky jen hrát údržbu. Píseckou první šanci měl na svědomí po dvaceti minutách hry Šlehofer, ale na Fendricha si nepřišel. Jirny v prvním poločase zahrávaly hned osm rohových kopů, domácí ani jediný!

Čekání na závěrečný hvizd

Druhá půle už probíhala bez větších šancí a vypjatějších momentů, rozhodčí Hocek musel usměrnit hráče žlutou kartou poprvé až v 58. minutě. Když už i svěřenci trenéra Prášila přistoupili k tomu, že o majiteli tří bodů je rozhodnuto, už se prakticky jen čekalo na konečný hvizd. Oba týmy od 70. minuty posílaly do hry nové hráče, hra se rozkouskovala a oba brankáři se stali jen diváky nijak pohledné hry. Jirny dokázaly porazit těžkého soupeře, kterého otupily neskutečným nástupem. Už potřetí v řadě Jirny neinkasovaly a poslední zvolený Hráč kola Fendrich  tak prodlužuje svou neprůstřelnost.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "Velká facka. Jirny nás přehrály v prvních deseti minutách, kdy na nás vlétly a my na to vůbec nedokázali zareagovat. Dostali jsme gól z penalty, kde byla jasná chyba našich hráčů. Dále gól ze standardní situace, opět individuální chyba. A z jednoho brejku v 8. minutě, což je celkem brzy na to, aby nám chodili hráči sami na bránu... Úvod jsme vůbec nezvládli a mužstvo takových kvalit jako jsou Jirny už nám ve zbytku utkání nic nedovolilo a my se ani do ničeho nedostali. Pro nás je to poučení, do každého zápasu musíme přistoupit stoprocentně. I když, ten program tří zápasů pro nás byl strašně náročný. Sympatický výkon podal Lukáš Holub."

SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "Během deseti minut jsme vedli 3:0, zahráli jsme velice dobrý první poločas, kdy jsme měli hru plně v moci a měli i další šance. Soupeře náš povedený začátek zaskočil. V druhém poločase na nás Písek v prvních patnácti minutách vlezl, dostal se víc do hry, s tím jsme ale počítali a přestáli jsme to. Pak už jsme utkání v pohodě kontrolovali až do konce. Naprosto zasloužená výhra a asi nejlepší výkon, co kluci zatím podali. Že jsme nedostali opět gól? Máme spíš defenzivní mužstvo, takže hrajeme víceméně na to, abychom branku nedostali. Ale dnes je to takhle, za týden se to může potkat úplně v obráceném gardu, takže ať si kluci váží toho, že utkání zvládli a připraví se na další zápas. Nejlepším hráčem dnes útočník Melechovský, konečně dal branku a byl velice nebezpečný."



Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - P. Řehák [-] , L. Holub [-] , J. Ježdík [-] (72. M. Hájek [-] ) , M. Rendla [-] - J. Held [-] , M. Voráček [-] , V. Milec [-] (70. J. Zušťák [-] ) , L. Šlehofer [-] (83. P. Keclík [-] ) , V. Zeman [-] (83. R. Kočí [-] ) - F. Němec [-] (83. D. Pichlík [-] )

SK Viktorie Jirny
V. Fendrich [-] - M. Šťastný [-] , M. Čepelák [-] , L. Hruška [-] , M. Parys [-] - O. Kejha [-] , P. Vandas [-] (88. M. Sluka [-] ) , V. Pokorný [-] (68. J. Vondráček [-] ) , F. Škorvánek [-] (72. D. Kocourek [-] ) - A. Melechovský [-] (80. F. Awuku [-] ) , T. Dubský [-]

ŽK: 57. J. Ježdík , 57. J. Held , 59. L. Holub .
Hráči zápasu: L. Holub - A. Melechovský .
Počet diváků: 345. Rozhodčí: Hocek Petr - VNUK Josef, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.