Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 15:00

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

10.0

Zázemí

--

Vroutek si doma poradil s favoritem


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 11. kole proti sobě nastoupila mužstva z horní poloviny tabulky. Favoritem byli hosté z Nového Sedla, které bylo před zápasem na druhém místě soutěže. Již v 5. minutě však bylo jasné, že to nebudou mít ve Vroutku jednoduché. Po hezké kombinaci byl posledním hráčem domácích zkušený Jiří Zvoníček, který se uvolnil a pěknou střelou poprvé překonal Haštabu v brance hostů. Branka byla signálem pro nápor Vroutku. Hrači byli častěji na míči a dařilo se centrovat za obránce, kde se snažili o zakončení opět agilní Sheshenov a Pelikán. Hosté se dostávali na polovinu domácích mnohem méně častěji než si představovali a ke svým výpadům využívali zejména Loose a Jarolíma. Ojedinělé útoky však obránci Vroutku likvidovali. V průběhu celého poločasu byli domácí lepším mužstvem a Nové Sedlo zůstalo za očekáváním. Své šance však neproměnili ani Sheshenov ani Pelikán a tak diváci již v prvním poločase branku neviděli. Vrouteckým se dařila kombinace ve středu hřiště, kde se rozhodovalo utkání. Zvoníček s Heincem ovládli kombinaci a ve spolupráci s Machynou předčili zcela záložní řadu Nového Sedla. Zdálo se, že Nové Sedlo poněkud podcenilo domácí a na jejich kopačkách se projevovala nervozita z aktivní hry Vroutku. Marně se snažil stoper Holák vyhecovat hráče k přesnějším přihrávkám a k většímu nasazení.

 

Obraz hry pokračoval i ve druhém poločase. Jen s tím rozdílem, že hra se trochu přitvrdila a to zejména ze strany hostů. Vyplývalo to zejména z druhé vstřelené branky domácích. Již v 46. minutě konečně Pelikán zúročil další přihrávku za obranu hostů a střelou ke vzdálenější tyči podruhé překonával Haštabu. Tak jako hráči Sedla nezachytili úvod zápasu, tak stejně nebyli dostatečně koncetrováni po nástupu na hřiště po přestávce. Vroutek dvoubrankové vedení uklidnilo a dále předvádělo dobrou kombinační hru. Sheshenov byl trvalou hrozbou obráncům. Využíval svou technickou zdatnost a někdy si s ním obránci nevěděli rady. K nemalé radosti domácích diváků. Bohužel často končí u kliček a chybí finální přihrávka nebo zakončení střelou. V 61. Minutě hosté poprvé střídali a Krupičku vystřídal Kačenák. Ten se však nestačil na hřišti rozkoukat a znovu se měnil stav skóre. V 63. minutě překonal brankáře Sedla střelecky úspěšný Pelikán a utkání bylo rozhodnuto. Hosté se již nezmohli na nějaký zásadní odpor a tak si vroutečtí pohlídali v pohodě výsledek. V poslední desetiminutovce se ješte podívali na hřiště domácí Balák v 81. Minutě a Umlauf v 85. Minutě. Byla to již střídání spíše taktická. Hosté poslali v 79. Minutě ještě střídajícího Gaža, ale ani toto střídání nepřineslo žádnou změnu v zápase. Utkání se tak dohrálo ve vlažném tempu. Domácím výsledek stačil k zisku dalších tří bodů a k udržení jarní neporazitelnosti a hosté se smířili s tím, že se jim zápas ve Vroutku vůbec nepovedl.

 

Vroutek zajíždí příští kolo do Perštejna a dojde k souboji dvou na jaře neporažených mužstev.

 

 (hyk)



Sestavy


FK Vroutek
M. Klíč [-] - J. Baierl [-] , M. Heinc [-] , J. Fedoriška [-] , Z. Machyna [-] , P. Chroust [-] (81. J. Balák [-] ) , J. Zvoníček [-] , J. Pelikán [-] , K. Sheshenov [-] (85. J. Umlauf [-] ) , O. Shvedov [-] , J. Bešík [-]

Nové Sedlo
J. Haštaba [-] - L. Holák [-] , M. Hon [-] , M. Živníček [-] - J. Holák [-] , J. Jarolím [-] , J. Krupička [-] (61. D. Kačenák [-] ) , M. Hodas [-] , J. Novák [-] - P. Loos [-] , P. Štáb [-] (79. M. Gažo [-] ) -

ŽK: 61. Z. Machyna , 72. M. Heinc - 24. M. Živníček , 44. L. Holák , 66. M. Hon .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krutina Radek - MENŠÍK Jaroslav, ŠIFALDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.