2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec prohospodařil dvoubrankový náskok


Branky


0

Vyrovnaný zápas viděli diváci v úvodním jarním kole v Lužci nad Vltavou. Domácí potvrdili, že boj o záchranu rozhodně nevzdávají a svého soupeře hodně trápili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

S novým trenérem Pavlem Dohnalem vstoupili do honby za záchranou fotbalisté Lužce. Kromě něj se v sestavě objevila už jen jedna nová tvář, kterou byl odchovanec dobře fungujícího domácího dorostu Pavel Kerpl (17). To hosté přijeli v sestavě, kterou si pamatujeme z podzimní části sezony - tedy i s hrajícím vedoucím mužstva Josefem Matějovským. První poločas nabídl byla vyrovnanou partii. Lužečtí měli několik šancí skórovat po dobře zahraných standardních situacích od M. Tauchmana, ale dobré centry proletěly pouze boleslavským vápnem. Úvodní gól tak padl až chvíli před poločasem - ve 43. minutě se o něj postarala domácí kometa Adam Kučera, kterému se dařilo už v přípravě a teď to jen potvrdil. Ten předvedl důraz v souboji s gólmanem Bodlákem a skóroval do odkryté brány. 1:0. Hosté měli šanci ještě do poločasu vyrovnat z brejku, když unikal už skoro sám na Prislupského kapitán hostů Šmejkal. Ten byl ale v poslední chvíli faulován, a tak boleslavští dostali dobrou příležitost skórovat z hranice šestnáctky. Trestný kop ale skvělým zákrokem Prislupský vytěsnil na roh, a tak měli domácí v poločase jednogólový náskok.




Ani dvoubrankový náskok nestačil

Hned v úvodu druhé půle přidali hráči Lužce druhou branku. Povedlo se jim to po pěkné kombinaci, když M. Kučabovi stačilo uklidit do prázdné brány přihrávku Kučery. Slavoj se ale dostal zpět do hry v 58. minutě po nádherné střele Cruze. Ten využil rychlého rozehrání trestného kopu, posunul si míč na střelu a nechytatelně zacílil. 2:1. Ještě hůře pak bylo domácím v 70. minutě - to se k rozehrávce přímého kopu postavil Matějovský a poslal balon na zadní tyč. Tam sice číhal připravený gólman domácích, který ovšem míč neudržel a ten mu vypadl za brankovou čáru. 2:2. Rozhodnutí mohl domácím vystřelit jejich kapitán M. Tauchman, který dostal příležitost zahrávat penaltu. Zaskvěl se ovšem brankář hostí Bodlák, který jeho střelu vyrazil. Úspěšnější pak byli hosté v zahrávání pokutových kopů i po závěrečném hvizdu sudího Němečka, a tak si odvážejí cenné dva body.




Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - brankář: Zápas to byl poměrně vyrovnaný, slabší chvilky si dnes bohužel vybrali oba brankáři. Na naší straně se dařilo mladému Kučerovi. Rozhodnout jsme mohli v závěru z penalty... ty se nám ale dlouhodobě nedaří, což jsme potvrdili také v závěrečném rozstřelu.




Sestavy


AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - J. Lafek [-] , P. Kerpl [-] (80. P. Peroutka [-] ) , M. Kučaba [-] , J. Kučaba [-] - R. Stejskal [-] , J. Uher [-] , D. Tauchman [-] , M. Tauchman [-] , A. Kučera [-] (87. J. Žídek [-] ) - M. Rigo [-] -

FK Slavoj Stará Boleslav
J. Bodlák [-] - M. Švorba [-] (76. J. Šimonek [-] ) , P. Beneš [-] , D. Mikoláš [-] , M. Voženílek [-] (89. V. Kulhánek [-] ) , B. Staněk [-] - O. Štěpánek [-] - J. Matějovský [-] (76. J. Vodák [-] ) , P. Bláha [-] , V. Šmejkal [-] - J. Cruz [-]

ŽK: 39. J. Kučaba , 75. M. Kučaba , 84. D. Tauchman , 86. J. Uher - 52. V. Šmejkal , 78. P. Bláha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Němeček Josef - MANSOUR Jakub, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.