2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy přetlačily Pěčice až po penaltách


Branky


0

Vyrovnaný souboj nabídlo další mladoboleslavské derby mezi vedoucím týmem tabulky z Kosmonos a Pěčicemi. Domácí díky zisku dvou bodů udrželi vedoucí pozici o bod před Klíčany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný boj o střed pole

Po zápasu s Bakovem čekal na domácí Kosmonosy další nedaleký celek - ten z Pěčic. Domácí se ale nemohli spolehnout na kompletní základní sestavu, ze které tentokrát chyběli Flachbart, Kubelka a Šulc. Hosté k zápasu přijížděli posíleni penaltovou výhrou nad velmi silnými Ovčáry a věřili si i na dalšího soupeře z prvních míst tabulky. A začátek zápasu o něco lépe vyšel hostům, kteří začali nebojácně a dostali se i do první šance. Domácí gólman Hošťálek si ale se střelou Hubače z rohu pokutového území poradil. Poté se osmělili i domácí a udeřit mohlo po centru Kozmy, který se ze své pozice stopera vydal na výlet až do rohu hřiště. Centr to nebyl kdovíjak povedený, ale hostujícímu Beranovi se nepodařil odkop a málem bylo zle, když míč z jeho kopačky zamířil jen těsně nad vlastní branku. Hra se poté přesunula doprostřed hřiště a oba celky hrozily převážně ze standardních situací. Gól z toho ale nebyl. Na první gól zápasu se tak čekalo až do 40. minuty, kdy Keszeg vyhrál souboj a posunul míč k Siřínkovi, kterž uz se sice dostal do lehčího úhlu, ale střelou na zadní tyč se mu podařilo skórovat. Do kabin tak šli spokojenější hráči Kosmonos.

Rychlé vyrovnání

Gól do šaten zřejmě nezanechal na hráčích Pěčic žádné následky a hned po několika minutách se jim podařilo vyrovnat. Autové vhazování se ve 49. minutě dostalo přes Kiceluka a Krále k Hubačovi, který z kruhu vápna trefil přesne na přední tyč. 1:1. Brzké vyrovnání dodalo hostům sebevědomí a zdáli se být aktivnějším týmem na hřišti. Domácí se z obležení často dostávali jen za cenu osvobozujících odkopů. I tak ale mohli domácí slavit, když se do dobré šance uvnitř vápna dostal Kraus, z těžké pozice ale nakonec přestřelil. V závěru byla patrná touha obou týmů strhnout výsledek tohoto derby na svou stranu a začalo se také přiostřovat, z čehož pramenilo také několik žlutých karet na obou stranách. V poslední minutě mohli ještě hosté strhnout vítězství na svoji stranu, když si Kicelukův centr skluzem srazil Hošťálek směrem na svoji bránu, ale jeho bratr v brance reflexivně míč vykopl! Zápas tak dospěl k penaltám, kde byly jistější hráči Kosmonos, kteří všechny 4 penalty proměnili, zatímco hosté trefili dvakrát brankovou konstrukci. Dva body tak zůstávají doma.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy
Jan Bažant - záložník: První poločas byl vyrovnaný a nám se naštěstí podařilo skórovat, škoda rychlého gólu na začátku druhé půle. Remíza asi spravedlivá, jsme rádi za bonusový bod v penaltách, který se může dost hodit.




Sestavy


SK Kosmonosy
M. Hošťálek [-] - K. Kozma [-] , V. Žďánský [-] (67. P. Kraus [-] ) , J. Miškovský [-] (55. J. Bažant [-] ) , M. Michalec [-] , D. Hančar [-] (83. J. Řehák [-] ) , J. Keszeg [-] (87. P. Scheufler [-] ) , M. Šimáček [-] , J. Žižka [-] , M. Hošťálek [-] , O. Siřínek [-]

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , R. Mulač [-] , O. Novák [-] , J. Hendrych [-] (60. D. Košťál [-] ) - V. Novák [-] , P. Král [-] , M. Hubač [-] , F. Beran [-] - A. Kiceluk [-] , M. Lukeš [-]

ŽK: 12. J. Žižka , 43. J. Keszeg , 81. M. Hošťálek - 37. P. Král , 56. A. Kiceluk , 79. M. Lukeš , 89. V. Novák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zdeněk Josef - KOSINA Ladislav, TRUMPUS Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.