2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záryby vezou z Byškovic pouze bod


Branky


0

Rozjeté fotbalisty Záryb dokázali alespoň přibrzdit Neratovičtí. Oba týmy se po devadesáti minutách hry rozešly smírně, bonusový bod si pak po penaltách připsali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krulich neproměňuje penaltu

Zápas dvou celků, kterým se na jaře daří se odehrál na hřišti v Byškovicích. Tamní pažit už oproti zimním parametrům a neutuchající péči místního správce dostává ligové parametry, a tak se diváci mohli těšit na kvalitní zápas. Velkou zajímavostí bylo složení sestavy hostí, kde se představily hned tři dvojice stejného jména - otec a syn Schützové, bratři Vytlačilové a bratři Valentinové. O dokonalou souhru se tak mohl opřít především hostující tým. Zápas byl od začátku vyrovnaný a bez větších šancí, ale do vedení mohli jít v 37. minutě z ničeho nic hosté. Základem všeho bylo dlouhé autové vhazování do pokutového území, které mířilo na stopera Šaška. Ten chtěl míč prodlužovat, což se však nelíbilo domácímu obránci Sochoroci a nemilosrdně ho povalil. Sudí Sixta měl jasno - penalta. K té se postavil tradiční střelec Krulich, ovšem tentokrát úspěšný nebyl, protože brankář Černý vystihl směr střely a dokázal ji vyrazit. První poločas tak branku nenabídl.

Penalta neúspěšná i na druhé straně

Do druhé půle naskočil v hostujícím dresu Bušínský a hned v 51. minutě šli do vedení. Dostali totiž příležitost zahrávání přímého kopu z nadějné pozice za vápnem. Hostující kapitán Krulich prokázal, že na něm neproměněná penalta nezanechala žádné psychické stopy a dokonale si napravil reputaci, když se trefil přesně. 0:1. Domácí ale dokázali rychle zareagovat zásluhou Lemarieho. V 64. minutě navíc dostali i oni příležitost kopat penaltu, když byl po rohovém kopu vysokou nohou faulován Nguyen. Provinil se Viktor Valentin, ale litovat nemusel - ani domácí střelec totiž nebyl přesný a bránu přestřelil. V závěru zápasu byly lepší domácí Neratovice, které chtěly zápas vyhrát v normální hrací době. To se jim ale nakonec nepodařilo a musely rozhodnout penalty. Tu rozhodující proměnil domácí brankář Černý a Neratovice tak získávají dva body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník: Zápas měl po většinu doby vyrovnaný průběh, a tak se jedná zřejmě o spravedlivou dělbu bodů.



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice B
A. Černý [-] - L. Sochor [-] , M. Zeman [-] , T. Dohnal [-] , M. Melich [-] - J. Drahorád [-] , D. Nguyen [-] , M. Chládek [-] , J. Šulc [-] - A. Ďurinda [-] , T. Lemarie [-]

TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - M. Školák [-] (46. J. Bušínský [-] ) , T. Vytlačil [-] , D. Krulich [-] , D. Vytlačil [-] , J. Schütz [-] , P. Voštiar [-] , F. Valentin [-] , J. Schütz [-] , F. Šašek [-] (65. J. Novák [-] ) , V. Valentin [-]

ŽK: 80. M. Zeman - 74. D. Vytlačil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sixta Jakub - ŠEFARA Milan, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.