3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia Jesenice zvládla utkání s posledním týmem tabulky


Branky


53. R. Alba , 56. J. Procházka , 74. M. Studecký (vl.)
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Slavia Jesenice a FC Jílové...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl opatrný

Na programu sobotního odpoledne bylo v Jesenicích utkání sedmnáctého kola 1.A třídy, skupiny A. Do Jesenic přijel bojovat o tři body poslední tým tabulky a to FC Jílové. Domácí Jesenice je na tom o poznání lépe, jelikož jim patří desátá pozice v tabulce. O favoritovi utkání tak bylo jasno. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí, pan Daniel Vokoun, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Martin Hlavnička a Josef Krejsa. Hrálo se ne příliš disciplinované utkání, jelikož hlavní rozhodčí musel během utkání rozdat hned sedm žlutých karet. K utkání přihlíželo pouze přibližně šedesát diváků.

První poločas nebyl pro oko diváka příliš lahodící. Bylo znát, že proti sobě nastoupily týmy, které patří k těm horším v soutěži. Jak domácí Jesenice, tak i Jílové nedokázali strhnout vedení na svou stranu. Stav utkání byl po pětačtyřiceti minutách hry vyrovnaný a nijak nepozměněný. Bylo to 0:0.

Druhá půle patřila domácím

Druhý poločas byl o mnoho lepší, než ten první. Domácí konečně ukázali, kdo je na hřišti pánem a určovali tempo hry. V 53. Minutě otevřel stav utkání domácí střelec Roman Alba a bylo to 1:0. Chvíli po úvodní brance navíc přidal branku ještě Jakub Procházka a zvýšil tak na 2:0. Domácím se nepovedlo s nepříznivým stavem něco udělat. Do branky Martina Maška se nikdo trefit nemohl a tak, jakoby to v 74. Minutě zkusil Martin Studecký na svého gólmana a vstřelil vlastní gól. Stav byl 3:0 pro domácí a o vítězi utkání bylo rozhodnuto.  Hráči Jílové si neodvezli ani jeden bod a zůstávají tak i nadále na posledním místě v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Jesenice
Richard Havlík - trenér: V první půli jsme se báli. Po minulém zápase s Kácovem jsme se docela báli a hráli jsme zakřiknutě a nebylo to ono. Ve druhé půli, po domluvě v kabině, jsme byli jednoznačně lepší, nepustili jsme soupeře do žádné vyložené šance. Bylo od nich jen pár centrů, jinak jsme dominovali a mohli jsme dát pět i šest gólů. Po krachu v prvním kole bylo toto vítězství spíše psychologické.




Sestavy


SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - J. Smolík [-] (87. V. Mráz [-] ) , J. Procházka [-] , M. Boubín [-] , V. Kratochvíl [-] (46. K. Opelka [-] ) , J. Táčner [-] , M. Pilík [-] (83. V. Glos [-] ) , R. Alba [-] (85. J. Vošahlík [-] ) , M. Beneš [-] , Š. Kubec [-] (90. J. Bouček [-] ) , V. Pytelka [-]

FC Jílové
T. Kruliš [-] - V. Řípa [-] (73. K. Kratochvíl [-] ) , M. Škvor [-] , P. Hanuš [-] , M. Cimpl [-] , M. Štědronský [-] , M. Studecký [-] , B. Wahbi [-] , V. Maršík [-] (82. M. Balouš [-] ) , J. Kos [-] , P. Janošov [-] (75. L. Hrobník [-] )

ŽK: 49. J. Smolík , 72. V. Pytelka , 79. Š. Kubec , 90. K. Opelka - 29. V. Řípa , 33. M. Cimpl , 61. B. Wahbi .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vokoun Daniel - HLAVNIČKA Martin, KREJSA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.