Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 10:30

24.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.5

Nápoje

7.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

9.5

Zázemí

4.0

FOTO: Buldoci si poradili s Petřínem a tlačí na Motorlet


Branky


5. D. Krlička , 70. J. Mejdr , 86. M. Psohlavec (p.)
0

Karlovy Vary nezaváhaly a třemi góly porazily plzeňského soupeře. Trefili se Krlička, Mejdr a z penaltového puntíku také nejlepší střelec soutěže Psohlavec. Vzhledem k zaváhání Motorletu se rozdíl mezi oběma týmy smrskl na pouhé dva body. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup ideální, pak však nic

Karlovarští fotbalisté věděli, o co v nedělním utkání především půjde. Den předtím totiž Motorlet zaváhal v Klatovech a odvezl si porážku 2:0, Buldoci tedy měli ideální příležitost se dotáhnout na rozdíl pouhých dvou bodů. A soupeře k tomu neměli nějak složitého, přijel totiž plzeňský Petřín, tedy tým silně ohrožený sestupem.

 

Do zápasu asi nemohli vstoupit domácí lépe. V páté minutě totiž hned z první vážnější šance dali gól, když se hlavou po standardní situaci prosadil Daniel Krlička. Místo toho, aby se Vary po vedoucím gólu uklidnily a začaly hrát svůj fotbal, stal se opak. Petřín hrál velmi dobře v bloku, obětavě bránil a vyrážel do protiútoků. Na rozdíl od slabší ofenzivní složky hry Buldoků ta defenzivní fungovala na jedničku a hosty k ničemu nepustila, a tak se skóre do konce poločasu už nezměnilo.

Mejdrova pojistka

Také ve druhém dějství zůstal obraz hry stejný. Karlovarští se snažili, ale dlouhé minuty jejich úsilí k ničemu nevedlo. Na to, jak si stojí Plzeňští v tabulce bídně, tak předváděli opravdu kvalitní fotbal. Zlom přinesla 70. minuta a Jan Mejdr, který si naskočil na Geňův centr a přidal kýženou uklidňující branku. Pár minut před koncem byl navíc ve vápně faulován Martin Psohlavec a sám se chopil exekuce pokutového kopu, při které se nemýlil. Ač se domácí možná natrápili více, než by si představovali, tak berou všechny body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Vstup zápasu nám vyšel tak, jak jsme si představovali. Na druhou stranu nám ten gól nepomohl k nějakému ovlivnění. První poločas také ovlivnilo vynucené střídání Dřížďala kvůli zranění. Druhý poločas se už naše hra trochu zlepšila, přidali jsme pohyb, lépe jsme kombinovali. Vyústěním toho byly dva góly ke konci. I když jsme zápas neodehráli úplně ideálně, tak jsme vzadu neinkasovali a vyhráli, takže jsem spokojený. Z našeho mužstva odehráli dobrý zápas oba stopeři Staněk s Pěkným.“

SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: „Sice jsme prohráli 3:0, ale jsme hodně spokojeni. Odehráli jsme více než dobrý zápas, bohužel vyhráli domácí, ale zápas měl kvalitu, nebyli jsme horší. Po tom slabém výkonu doma s Třeboní jsme potvrdili, že fotbal hrát umíme. Převládá spokojenost. Hodně jsme protočili sestavu, všichni kluci odehráli dobrý zápas, ale určitě bych jmenoval trojici Lisý, Světlík a Zoubek.“



Počet diváků: 135. Rozhodčí: Kapoun Michal - KYNCL Tomáš, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.