1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boru se povedlo ve vyhroceném derby vyloupit Částkov


Branky


0

Šestnácté kolo uzavřelo derby mezi Částkovem a Borem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle skončila nerozhodně

Říká se, že derby nemá favorita, do zápasu ale vstupovali v lepším rozpoložení hráči Částkova, kteří zatím na jaře neztratili ani bod. Od úvodních minut byla hra vyrovnaná, na hráčích byla vidět nervozita, nikdo nechtěl udělat chybu. Rozhodčí nechával hře spíše volnější průběh, takže o ostré osobní souboje nebyla nouze. Po úvodní dvacetiminutovce se začali osmělovat hráči Částkova, kteří chtěli strhnout vedení na svou stranu. Proti byl ale skvěle chytající brankář Petr Žalud, který zlikvidoval všechny nebezpečné výpady soupeře. Hosté se snažili hrozit z rychlých protiútoků a ve 32. minutě se jim jeden takový povedl přetavit ve vedoucí branku. Na polovině hřiště byl na hranici pravidel obrán o míč útočící hráč Částkova, míč se dostal ke střelci týmu Jiřímu Stránskému, který se provlékl obranou domácích a přesnou střelou poslal svůj tým do vedení. Domácím se ale podařilo odpovědět, ve 39. minutě se po centru do vápna prosadil v hlavičkovém souboji Jaroslav Boček a svou přesnou hlavičkou upravil poločasové skóre na 1:1.

Bor byl nakonec šťastnějším týmem

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí fotbalisté. Vypracovali si několik vyložených šancí, které ale vychytal skvělý Petr Žalud. Hosté se soustředili především na obranu a čekali na soupeřovi chyby. V 53. minutě využil nepřesnosti v rozehrávce domácích Jiří Stránský, který předložil míč do vyložené šance Davidu Jutkovi a ten už si věděl rady. Od tohoto momentu se hra otočila, borští měli více ze hry a byli blízko pojišťující brance, své šance ale neproměnili. V závěru zápasu unikl po pravé straně hostující Tomáš Janků, který byl faulován v pokutovém území, rozhodčí ale penaltu neodpískal. Domácí se ještě v posledních vteřinách snažili hrozit z rohových kopů, hosty ale podržel skvěle chytající brankář. Bor tedy nakonec zvítězil ve vypjatém duelu 1:2 a v tabulce předskočil svého rivala.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: Celý zápas jsme byli lepším týmem, branky jsme dostali po zbytečných chybách. Po faulu na našeho útočníka jsme dostali první branku, podařilo se nám ale vzápětí vyrovnat. Ve druhé půli jsme měli šance, mohli jsme vést, ale neproměnili jsme. Po další chybě jsme dostali druhý gól a z následného tlaku se nám vyrovnat nepovedlo. Neměli jsme moc štěstí, to jsme si asi vybrali v předešlých zápasech. Diváku přišlo hodně, fotbal se jim líbil, jen ty tři body bohužel nebyly.

TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Jeli jsme do Částkova s tím, že derby zápasy jsou těžké a byli bychom spokojeni s bodem. Na druhou stranu ale na Částkov zahrát umíme a dobře jsme se na ně připravili. Začátek zápasu byl velmi opatrný, nikdo nechtěl udělat chybu. Domácí měli sice platonickou převahu, ze které ale branku nevstřelili. Poté jsme udeřili my a šli jsme do vedení, soupeř nám ale do konce poločasu vyrovnal. Ve druhé půli jsme nechytili nástup a soupeř měl vyložené šance, kdy nás podržel brankář. Poté se hra vyrovnala a nám se podařilo dostat do vedení. Mohli jsme ještě navýšit své vedení, šance jsme ale neproměnili. V závěru jsme ještě měli kopat penaltu, rozhodčí se ale rozhodl ji neodpískat. Chtěl bych pochválit celý tým za bojovný a obětavý výkon, kdy hráči bojovali jeden za druhého.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - V. Svoboda [-] (83. R. Hrabovský [-] ) , D. Štípek [-] , M. Krýsl [-] , D. Karban [-] - L. Pernglan [-] , P. Jakubec [-] , L. Bydžovský [-] , O. Pták [-] - A. Herout [-] , J. Boček [-] (79. P. Hrabovský [-] )

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - D. Jutka [-] , J. Zíka [-] , J. Stránský [-] , J. Andrle [-] , J. Pokorný [-] , T. Janků [-] , F. Pták [-] , J. Zeman [-] , M. Buben [-] , J. Burda [-] (87. J. Maczko [-] )

Hráči zápasu: O. Pták - P. Žalud , J. Zíka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - VOLF Michal, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.