Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 15:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá v přestřelce zdolala Dlouhý Újezd


Branky


17. R. Ovčačík , 45. P. Chval , 50. P. Chval , 53. J. Pelán , 78. P. Chval - 10. M. Gitta , 54. T. Landrgott , 56. T. Landrgott , 85. P. Houda (p.)
0

Dvaadvacáté kolo přineslo i duel mezi Chodovou Planou a Dlouhým Újezdem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté sice vedli, domácí ale skóre otočili

Oba týmy vstupovaly do zápasu ve velké formě, takže o nějakém favoritovi nemohla být ani řeč. Úvod utkání byl poměrně vyrovnaný, i když měli hosté mírnou územní převahu. Na úvodní branku nemuseli diváci dlouho čekat, hned v 10. minutě se totiž prosadil hostující Marcel Gitta a poslal tak svůj tým do vedení. Domácí se ale inkasované branky nezalekli, naopak je více nabudila a hnali se za vyrovnáním. Jejich odpověď přišla v 17. minutě, kdy na 1:1 vyrovnával Rudolf Ovčačík. Hra byla poté velmi vyrovnané, na hráčích obou týmů bylo vidět, že hrají ve velké pohodě. Už to vypadalo, že se do konce poločasu nic nestane, v poslední minutě si ale vzal míč kdo jiný než Pavel Chval a poslal svů tým do vedení. Chodová Planá tedy vedla po prvním poločase 2:1.

Chodová Planá nakonec vedení uhájila

Ve druhé půli přišla gólová smršť. Hned po pěti minutách se po druhé v zápase prosadil Pavel Chval a zajistil tak svému dvoubrankové vedení. O tři minuty později přidal čtvrtou branku domácích Jindřich Pelán a vypadalo to, že je po zápase. Hosté se ale vzchopili a nechtěli se jen tak smířit s nepříznivým výsledkem. V 54. minutě snížil na 4:2 aktivní Tomáš Landrgott, o dvě minuty později přidal ten samý hráč další trefu a rázem byli hosté nadostřel jediné branky. Poté se hra poměrně uklidnila, hosté sice drželi míč, domácí ale kontrolovali hru a bez větších problémů bránili ofenzivní výpady soupeře. V 78. minutě završil svůj hattrick Pavel Chval a přidal tak uklidňující branku pro svůj tým. Pět minut před koncem hosté sice snížili z pokutového kopu zásluhou Petra Houdy na 5:4, na víc se už ale nezmohli. Chodová Planá tedy porazila Dlouhý Újezd hokejovým výsledkem 5:4 a i nadále se může těšit z páté příčky v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Petr Tomek: Vyrovnaný zápas hned od úvodních minut. Soupeř byl techničtější, měl malinko navrch, my jsme ale díky své bojovnosti a obětavé hře nakonec vstřelili o jednu branku navíc a zvítězili.

TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ondřej Bučan: Hráli jsme s velmi houževnatým soupeřem. V první půli jsme měli jasně navrch, nevyužili jsme ale několik vyložených šancí a soupeř na co sáhl, z toho byl gól. Ve druhé půli domácí přidali, my jsme je ale v závěru opět přitlačili, na body jsme ale nedosáhli. Doplatili jsme na neproměňování šancí.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , V. Vyskočil [-] , P. Chval [-] , J. Sloup [-] (70. T. Sykal [-] ) , J. Pelán [-] , I. Ryška [-] , R. Ovčačík [-] , R. Seitz [-] , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - M. Stoklasa [-] , V. Zeman [-] , J. Švábek [-] - P. Roháč [-] , P. Földeši [-] , M. Gitta [-] , P. Houda [-] - L. Gitta [-] , T. Landrgott [-] , M. Vrba [-]

ŽK: 65. J. Plecitý , 76. P. Chval - 66. J. Švábek .
Hráči zápasu: K. Petrželka , P. Chval - T. Landrgott , M. Gitta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - SIROVÝ Václav, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.