0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov udělal důležitý krok v boji o záchranu


Branky


8. M. Vachtl , 13. V. Voves , 25. F. Dolejš (p.) , 83. V. Voves
0

Ve dvaadvacátém kole zavítali hráči Staňkova na půdu Chodova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká dominance Staňkova

Staňkovští vstupovali do utkání v roli mírného outsidera, hned od úvodních minut ale zaskočili svého soupeře aktivní hrou. Byli agresivnější, rychlejší než soupeř, hráči Chodova nevěděli, kde jim hlava stojí. Hned v 8. minutě se měnilo skóre, Staňkov poslal do zaslouženého vedení Miroslav Vachtl. Hostujícím fotbalistům to ale nestačilo a i nadále se tlačili do zakončení. Ve 13. minutě to bylo již o dvě branky, do střelecké listiny se zapsal kanonýr Václav Voves. Od tohoto momentu hosté kontrolovali hru, nehnali se tolik dopředu a spíše se snažili držet míč na svých kopačkách. Ve 25. minutě navíc dostali výhodu pokutového kopu, který s ledovým klidem proměnil František Dolejš a vypadalo to, že je po zápase. Domácí se ale v závěru poločasu přeci jen zvedli a trochu zatlačili svého soupeře, v hostující brance byl ale jistý Ladislav Jánský, který zlikvidoval nebezpečné pokusy Chodova. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:3.

Hosté si tři body pohlídali

Ve druhém poločase už nebyli staňkovští tak aktivní směrem dopředu, spíše se snažili kontrolovat hru a nepouštět soupeře do žádných větších šancí. To se jim celkem dařilo, Chodov byl sice více na míči, ale žádný velký závar nepřišel. Důležitý okamžik přišel až v 70. minutě, kdy měli domácí velkou výhodu v podobě pokutového kopu, opět se ale zaskvěl hostující brankář, který vystihl směr a pokutový kop lapil. To byl asi rozhodující moment zápasu, Staňkov si poté bez problémů hlídal tříbrankové vedení, v 83. minutě navíc přidal svou druhou branku v zápase Václav Voves a upravil tak skóre na konečných 0:4. Staňkov tedy zaskočil favorita a připsal si veledůležité tři body. Souboj o záchranu bude ještě velmi napínavý.



Ohlasy k zápasu



FK Staňkov
Milan Kucharič: Od začátku jsme měli utkání pod kontrolou. Podařilo se nám vstřelit dva rychlé góly, zaslouženě jsme vedli. V závěru poločasu se domácí zlepšili a měli nějaké příležitosti, nás ale podržel brankář. Ve druhé půli jsme hru kontrolovali, možná jsme se trochu zatáhli. Rozhodující okamžik přišel, když Chodov neproměnil penaltu. V závěru jsme přidali ještě čtvrtý gól a po zásluze jsme si odnesli tři body. Musím pochválit celý tým, hlavně za první poločas.



Sestavy


TJ Tatran Chodov
M. Staviarský [-] - D. Kobes [-] , J. Pfeifer [-] , M. Lorenz [-] (46. L. Auervek [-] ) , P. Holar [-] , K. Kuboušek [-] (46. J. Dolejš [-] ) , J. Doležal [-] , J. Veselý [-] , P. Smazal [-] , M. Holar [-] , D. Lorenz [-] (57. J. Kobes [-] )

FK Staňkov
L. Jánský [-] - P. Gust [-] , M. Pinc [-] , M. Vachtl [-] , J. Bron [-] (86. D. Drudík [-] ) , T. Výrut [-] (81. V. Záhoř [-] ) , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] (70. L. Zahoř [-] ) , V. Voves [-] , O. Hrdina [-] , M. Fořt [-]

ŽK: 24. D. Lorenz , 28. J. Doležal - 66. J. Vrba .
Hráči zápasu: L. Jánský , V. Voves .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - KAPIC Jiří (N), ZAHOŘ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.