1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov bere dva body z utkání proti Lubům


Branky


0

Rozvadov už je sice ze hry o titul prakticky venku, na půdě ve formě hrajících Lub ale vybojoval cenné dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký tlak

Rozvadov již na čelo ztrácí, z pohraničního klubu navíc již od podzimu zní, že postup rozhodně není to, o co se zde snaží. I tak ale vstoupili do utkání lépe právě hosté, kteří uzamkli svého soupeře od prvních minut na své polovině a prakticky mu nepůjovali míč. První gól na sebe tak nedal dlouho čekat. Ve 4. minutě zafungovala na pravé straně bratrská spolupráce Jana a Luboše Viternů, kdy po klasickém já na bráchu, brácha na mě zakončoval vně vápna starší Luboš, jenž nedal Janu Kalašovi sebemenší šanci. Další šance přicházely jak na běžícím pásu. Po střele Pavla Kaše vykopávali domácí obránci míč z prázdné branky, po střele Jaroslava Žemličky zase následoval rohový kop, po kterém se v závaru před brankou dostal k míči Lukáš Čížek, ale i jeho střelu zastavili blokující obránci těsně před brankovou čárou. V závěru poločasu ještě nebezpečně střílel domácí středopolař Koželuh, ale branku přestřelil. Do šaten se tak šlo za nepříznivého stavu pro Luby, za stavu 0:1.

Vyrovnání a velké šance

Luby se ve druhém poločase probraly a na hře to bylo znát. Po téměř hodině hry přišlo vyrovnání. Na centr Jana Voráče si naskočil stoper Marek Pivoňka, který se ve vzduchu propnul jako luk a přesně mířenou hlavičkou překonal Makrlíka v hostující brance. Obrat mohl dokonat Karel Křížek, který šel ze strany sám na rozvadovskou branku, svou střelou ale rozvlnil pouze boční síť. V závěru utkání pálil ve skrumáži před brankou Jan Viterna, ale jeho pokus byl sražen k nohám Lukáše Čížka, který z těžké pozice branku přestřelil. Když tedy ani jeden z týmů své šance na zvrat nevyužil, přišly na řadu pokutové kopy. V těch byli šťastnější hosté, a když Luboš Viterna proměnil vítěznou penaltu, mohlo se na rozvadovské střídačce slavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "Náš dnešní výkon nebyl ideální. Zvlášť prvních třicet minut jsme byli na ručník, několikrát jsme situaci zachraňovali až na poslední chvíli. Poté jsme se ale sebrali, o přestávce jsme si něco řekli a ve druhé půli už to bylo lepší."

TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér hostů: "Já bych řekl, že to byl jeden z našich nejlepších výkonů. Byli jsme rozhodně lepším týmem, ale bohužel nám chyběla lepší produktivita při zakončení, jelikož šancí na skórování jsme měli více než dost."



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - F. Sýkora [-] , M. Vejskal [-] , M. Pivoňka [-] - A. Čížek [-] (87. R. Švec [-] ) , K. Křížek [-] , P. Čipera [-] , M. Sysel [-] (71. M. Havlovic [-] ) , V. Koželuh [-] , J. Voráč [-] - K. Švátora [-]

TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - J. Viterna [-] , M. Šácha [-] , J. Žemlička [-] , T. Kabourek [-] , L. Viterna [-] , L. Čížek [-] , P. Kaše [-] , P. Kořínek [-] , M. Bronec [-] , M. Skopový [-]

ŽK: 51. V. Koželuh , 67. A. Čížek , 77. P. Čipera - 35. P. Kořínek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Šlajs Jakub - LHOTÁK Luděk, REZNIČENKO Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.