1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice vyloupily Chotíkov


Branky


24. M. Lopata - 22. L. Bláha , 39. J. Selnar
0

Poslední domácí utkání zažil na lavičce Chotíkova Jaroslav Urbánek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Velkou šancí pohrdli hosté hned v úvodu utkání, samostatný únik nevyužil Libor Bláha. Do vedení šli po dvaceti minutách hostující hráči Benfiky. Po kolmici Jana Kubra šel do souboje o míč Petr Došlý, který využil podklouznutí chotíkovského beka, díky kterému mohl z hranice vápna počkat na nábeh Libora Bláhy, kterému poté naservíroval krásný míč před prázdnou branku, což znamenalo gól v domácí síti. Vedení ale nevydrželo dlouho. Ve 24. minutě zahrával Chotíkov standardní situaci z levého křídla, centrovaný míč Jiřího Pechlera lízl hlavou Miroslav Lopata a míč zapadl za Adama Brataniče v hostující brance. Velkou šanci poté nevyužil Miroslav Hojda, který se dobře zorientoval před brankou Jiřího Krásla, branka z toho ale nebyla. Ve 39. minutě si Domažlice vzaly své vedení zpátky. Po velké šanci domácích, kdy střelec první branky, David Lopata, špatně vyřešil brejkovou situaci, se po téměř identické akci se po přihrávce Jana Kubra znovu dostal za obranu Petr Došlý, který využil svých bohatých zkušeností a krásnou přihrávkou vyzval ke skórování teprve šestnáctiletého Jakuba Selnara, který dopravil míč do prázdné branky.

Pohlídání vítězství

Éra Jaroslava Urbánka na lavičce Chotíkova po sezóně končí, to je dnes již jisté. S domácím publikem se chtěl ale rozloučit výhrou, čemuž se snažil přizpůsobit i styl hry ve druhém poločase. Hosté ale výborně bránili a kromě jedné nebezpečné střely Vojáčka nepovolili domácím žádné další výrazné ohrožení své branky. S postupem času se domácí začali uchylovat ke stále častějšímu nakopávání balónů do vápna soupeře, což Benfice příliš nevyhovovalo, i tak si ale své vedení do konce utkání pohlídala a tři body si odvezla s sebou domů do Domažlic.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér domácích: "Pro mě to byl poslední zápas v Chotíkově a musím před kluky smeknout. Měli jsme problémy se sestavou, vzali jsme i kluky z béčka, které prakticky neznám, ale zahráli jsme na hranici našich možností, opravdu jsem na kluky hrdý."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér hostů: "Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě, i když jsme se ke konci trochu báli o vítězství. Po první brance Libora Bláhy jsme hned inkasovali, do konce poločasu nás ale Selnar dostal do vedení."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
J. Krásl [-] (78. D. Bejdák [-] ) - M. Vojáček [-] , M. Prais [-] (30. D. Smutný [-] ) , J. Pechler [-] , M. Lopata [-] (54. M. Rubáš [-] ) , J. Levý [-] , J. Kluska ml. [-] , T. Hruška [-] , M. Hauer [-] (87. P. Čech [-] ) , J. Fikar [-] , P. Černý [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - J. Korelus [-] (46. M. Buršík [-] ) , M. Hojda [-] , J. Selnar [-] (87. A. Vlček [-] ) , L. Bláha [-] (90. R. Čadek [-] ) , P. Došlý [-] , L. Waldmann [-] (46. M. Vísner [-] ) , T. Korelus [-] , J. Kubr [-] , J. Šimůnek [-] , Z. Štěpán [-]

ŽK: 44. T. Hruška , 56. D. Smutný , 74. J. Fikar .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠIMEK František - HODEK Jakub, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.