3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 11:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec otočil výsledek a přiblížil se čelu tabulky


Branky


0

Na Srubci se hrálo netradičně v sobotu v 11:00, nejspíše proto, že „áčko“ Rudolfova hrálo ve stejnou dobu. Tento tah se domácím vyplatil, přestože v utkání museli výsledek otáčet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Teč Pouzara stanovila poločasové skóre

V prvním jarním kole oba dnešní protivníci prohráli a především Srubec chtěl doma bodovat naplno. Během utkání foukal vítr, který občas hráčům na malém srubeckém hřišti pěkně zavařil. Mladíci z Rudolfova byli na začátku utkání poměrně aktivní, ale přesto mohli prohrávat, když samostatný únik Petra s přehledem chytil brankář Brůha. V 16. minutě se k trestnému kopu postavil Hlavatý a do jeho střely vložil nohu ještě Pouzar, na jehož teč již nemohl Korbel reagovat a hosté šli do vedení – 0:1. Vyrovnat mohl Hekrdla, jenže místo zakončení ještě hledal spoluhráče Radima Leštinu, který s jeho přihrávkou úplně nepočítal. U následné akce si s míčem pohrál vítr a ten jen tak tak, že neskončil v domácí brance. Dobře zakročil brankář Korbel. Do kabin tak šli za jednobrankového vedení rudolfovští. 

Střídající Janoušek rozhodl

Do druhého dějství nastoupil v domácím dresu zkušený Janoušek, což se ukázalo jako jeden ze zlomových momentů zápasu. Hned v úvodu poločasu dostali domácí šanci zahrávat pokutový kop (dle hostů se zákrok odehrál mimo pokutové území), který s přehledem proměnil právě Janoušek1:1.  Jen o malou chvíli později našel Janoušek Kalinu, který střelou pod břevno strhl vedení na stranu Srubce - 2:1. Srubec byl poté lepší a na rozdíl dvou branek upravil skóre, kdo jiný než opět Janoušek. U svého druhého gólu dne jen dorazil míč do branky – 3:1. Domácí tak získali tři body a stáhli náskok vedoucí Nové Vsi na tři body. Rudolfov B klesl na 13. pozici. Své hodnocení utkání, přesněji řečeno hlavního rozhodčího Zevla, potom ventiloval hostující trenér Krýdl: „Kvůli těmto lidem jako je pan Zevl já skončím s fotbalem, tenhle člověk si objede tři, čtyři zápasy, dostane zaplaceno a to je všechno. Zápas skončí a já musím dělat psychologa třinácti nasr…. lidem. Pan Zevl za celý zápas nevyleze ze středového kruhu (pomezní rozhodčí v potaz nebere), jeho přístup k utkáním je velmi špatný. Je těžké pak vychovávat mladé kluky a chtít po nich, aby se poprali o výsledek. Podle mého názoru nemá takový výkon rozhodčího na úrovni Okresního přeboru co dělat.“



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
Tomáš Kroupa (hráč Srubce): Mladý a bojovný tým Rudolfova nám z počátku dělal problémy a nepomohla tomu ani šťastná branka, kterou tým hostů vstřelil. Naštěstí se ale ukázala síla a zkušenost našeho týmu a výsledek se nám podařilo otočit. Hlavní zásluhu na tom měl Renda Janoušek, který zařídil všechny tři branky domácího týmu. Teď uvidíme jak se nám bude dařit na Čtyrech Dvorech, kde jsem fotbalově vyrůstal.

SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Bohužel jsme si utkání prohráli sami, ačkoliv rozhodčí byl katastrofální (viz. komentář výše). Rádi bychom sezónu dohráli se ctí, abychom nikam nejezdili v devíti lidech. Po penaltě domácích jsme se herně sesypali, a když pak Sukdol své šance neproměnil, jedeme domů s prázdnou.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - T. Zimmel [-] , F. Šálek [-] , T. Kroupa [-] , R. Hálek [-] - J. Petr [-] , J. Novák [-] , P. Kalina [-] , J. Hekrdla [-] , J. Leština [-] (80. J. Korotvička [-] ) - R. Leština [-] (45. R. Janoušek [-] )

SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - T. Kubů [-] , A. Bajer [-] , J. Tušl [-] , K. Loula [-] (84. L. Havliš [-] ) , D. Hlavatý [-] - J. Sukdol [-] , M. Pfleger [-] , N. Nguyen [-] , M. Žoček [-] (56. J. Pech [-] ) - F. Pouzar [-] (75. M. Zach [-] )

ŽK: 72. F. Šálek , 84. J. Korotvička - 18. K. Loula .
Hráči zápasu: R. Janoušek - D. Hlavatý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZEVL Karel - MRKVIČKA Petr (N), KORANDA Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.