Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 13:30

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Heřmanov propadl v obraně a padl v Chabařovicích


Branky


5. J. Čisár , 12. M. Kytka , 21. J. Čisár , 31. M. Kytka (p.) , 51. J. Čisár , 58. J. Čisár - 24. T. Vlasák , 36. F. Znamínko
0

Fotbalisté Slovanu chytili na konci soutěže druhý dech a stále bojují o záchranu v soutěži.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chabařovice na soupeře vlétly ve velkém stylu

Domácí Slovan moc dobře věděl, že musí vydolovat tři body. Je totiž stále namočený do boje o záchranu, navíc zvítězily Dobkovice, Tisá, Benešov i Horní Podluží. Ale druhý Heřmanov by rád potrápil první Chuderov, na kterého před zápasem ztrácel pět bodů. Na podzim se hrálo podle heřmanovských not, ve Fojtovicích tehdy Chabařovice prohrály 2:5. Domácí začali naprosto famózně a v 21. minutě vedli 3:0. Po pěti minutách se trefil rychlonohý Jan Čisár, ve 12. minutě zvyšoval na 2:0 dobře hrající Kytka. Třetí zásah měl na svědomí opět Čisár. Přestřelka pokračovala, jako první si za hostující celek vzal slovo Vlasák, který ve 24. minutě snížil na 3:1. Jenže po půl hodině hry dostaly Chabařovice k dispozici penaltu. S tou si poradil Kytka. Do poločasu padl ještě jeden gól, postaral se o něj heřmanovský Líbal, který upravil na poločasových 4:2. Nutno dodat, že hosté měli několik obrovských šancí. Dvě měl Betyár, v dobrých pozicích se objevil i Vlasák.

Dva rychlé góly zmařily heřmanovské naděje na obrat

Vstup do druhého poločasu měly opět lepší Chabařovice, které dvěma zásahy zahnaly případné heřmanovské myšlenky na obrat v utkání. Šest minut po návratu z kabin završil hattrick Čisár, v 58. minutě pak uzavřel na konečných 6:2 Korunka. Hosté tak opět potvrdili, že mají sice nejlepší útok v soutěži (80 branek!), ale v obraně jim to někdy docela skřípe. Chabařovice se tak dostaly na třicetibodovou hranici a zůstávají dvanácté. Heřmanov zůstává druhý. A co další kolo? Heřmanov doma hostí Tisou, Chabařovice doma přivítají poslední Malšovice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Chabařovice
Petr Doubek, hráč FK Slovan Chabařovice: "Jelikož víme, o co hrajeme, vlétli jsme na soupeře od samého začátku. Bohužel přišly naše zbytečné chyby a Heřmanov se dostal do hry. Druhý poločas byl ale v naší režii, byl to nejlepší jarní výkon."

TJ Heřmanov
Radek Rojko, kapitán TJ Heřmanov: "Litovat můžeme hlavně prvního poločasu. Rozhodčí nám upřel regulérní gól na 1:1, prý kvůli ofsajdu. Měli jsme pět vyložených šancí, ale bohužel. Naopak domácí své šance proměnili. Po změně stran už to nebylo ono, prakticky se to dohrávalo. Ale je pravda, že jsme celkově nehráli moc dobře."



Sestavy


FK Slovan Chabařovice
F. Peška [-] - M. Levinský [-] , J. Hloušek [-] , J. Čisár [-] , O. Jaslo [-] (65. D. Prekop [-] ) , M. Kytka [-] , J. Vobecký [-] , V. Kršňák [-] , P. Doubek [-] , K. Král [-] , M. Korunka [-]

TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] (72. M. Čislák [-] ) - P. Havlíček [-] , R. Majerik [-] , Z. Čapek [-] - R. Rojko [-] , P. Líbal [-] , R. Wenzel [-] , J. Mataj [-] - M. Betyár [-] , T. Vlasák [-] - F. Znamínko [-]

ŽK: 41. F. Znamínko , 57. P. Líbal , 62. T. Vlasák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Materna Jiří - DVORSKÝ Vojtěch, HOLEC Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.