D. Tondl 54.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná se na tři body natrápila


Branky


54. D. Tondl
0

První tým se na tři body natrápil. Tentokrát přivítal na domácím hřišti hráče z Černého Dubu a ti byli více než vyrovnaným soupeřem. V sobotu na Včelné se dle expert tipu, očekávala jasná výhra domácích a mnoho vstřelených branek. Opak byl však pravdou, Včelná se na jediný gól zápasu velice nadřela a získala tak důležité 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný stav

Hosté začali utkání velice aktivní a bojovnou hrou, v 8‘ kopal Vostracký přímý kop, Krčín ho ve své náruči neudržel a Malovcovu dorážku hlavou vyrazil jen tak tak na roh. Z rohového kopu se málem prosadil Liebl, když se jeho hlavička otřela o břevno Krčínovy branky. V 15‘ hrozili opět hosté, Krcho s Vastlem si vyměnili balon a Vastl krásnou přihrávkou do vápna vybízel Novotného ke skórování, ten ovšem selhal a netrefil ani bránu. Ve 22‘ přišel první závar domácích, po rohovém kopu se k míči dostal Tondl a z malého vápna nastřelil Votrubovi tyč. Votruba moc práce v první půli neměl, domácím se nedařila kombinace a nakopávané balony sbírala obrana Černého Dubu a nebo si pro ně chodil Votruba. Ve 35‘ kopali domácí rohový kop z kterého málem těžili hosté, Vostracký se rychlým průnikem kolem Nováka ocitl sám před Krčínem, ten však jeho střelu chytil. Černý Dub zaskočil svou hrou domácí a míč měl mnohem častěji na nohou, Krčín se v brance první půli rozhodně nenudil.

Včelná zabrala

Druhou půli začali lépe domácí. Jediná branka zápasu padla v 54‘ když Šálek přihrával Tondlovi do vápna a ten prostřelil Lomského. 1:0. V 60‘ se mohl stav zápasu vyrovnat, Nekola vystihl nepřesnou přihrávku Adamovského, přešel přes 3 hráče domácích, ovšem v zakončení selhal a Krčínovu branku trefil těsně vedle pravé tyče. V 63‘ zahrozili opět domácí, Lomský vyrazil střelu Šálka a dorážku Krajčíře vykopával z brankové čáry Karafiát. V 68‘ Krčín krásným zákrokem vychytal Vastlův přímý kop. V 80‘ se Vostracký prohnal vápnem, ale Krčín ho opět vychytal. Zbytek zápasu už nepřinesl žádné vyložené šance a Včelná si jediným gólem v utkání připisuje do tabulky 3 body.



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - V. Adamovský [-] , J. Novák [-] , D. Tondl [-] , J. Stanka [-] (54. P. Vařil [-] ) , V. Šálek [-] (69. P. Chroustovský [-] ) , T. Masák [-] , O. Severin [-] , L. Krajčír [-] , J. Čaloun [-] (46. Z. Váša [-] ) , J. Vavroch [-]

TJ Slovan Černý Dub B
J. Votruba [-] (46. O. Tomáš [-] ) - D. Přemil [-] , V. Karafiát [-] , A. Kňourek [-] - P. Liebl [-] (82. J. Jany [-] ) , J. Malovec [-] (46. M. Lomský [-] ) , J. Vostracký [-] , M. Nekola [-] , J. Vastl [-] - J. Krcho [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 52. V. Adamovský , 71. D. Tondl , 89. P. Chroustovský - 38. A. Kňourek , 76. J. Krcho .
Hráči zápasu: M. Krčín , D. Tondl - V. Karafiát .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KNOTEK Václav - ZAJÍČEK Václav (N), LOMSKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.