Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 13:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřbrankový Petr Hýř dotáhl k výhře béčko Litoměřic


Branky


3. P. Hýř , 21. P. Hýř , 34. P. Hýř , 41. P. Hýř , 86. M. Horváth - 21. Š. Kotrba , 41. Š. Kotrba
0

Ačkoliv měla litoměřická rezerva problémy se sestavou porazila Rovné 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hýřovi stačilo na čtyři trefy půl hodiny

Domácí trenér Radek Páša řešil před zápasem několik absencí, takže musel narychlo překopat základní sestavu. Ale jakoby to Litoměřice B nakoplo a po dvaceti minutách už vedly 2:0. Dvakrát se trefil po kombinačních akcích Petr Hýř. Ten samý hráč se do poločasu trefil ještě dvakrát a po 45 minutách byl domácím hrdinou. Hosté dokázali ale vždy snížit. Po chybách obrany se Rovné dostalo do brejku a dvakrát zakončoval Kotrba.

Litoměřice si vedení uhlídaly

Po změně stran Rovné přidalo na aktivitě, ale kýžený kontaktní gól nepřišel. Naopak čtyři minuty před koncem podtrhl domácí vítězství Marek Horváth. Vzápětí odmítl hattrick hostující Kotrba, který zahodil pokutový kop.



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko B
Radek Páša, trenér FK Litoměřice B: "Musím kluky pochválit, hráli velmi dobrý zápas. Vyrovnali se s tím, že jsme na poslední chvíli museli překopat sestavu. Já byl s jejich výkonem spokojený."

Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Rovné: "Rozhodlo se v prvním poločase, kde nám narostlo dvoubrankové manko. Po změně stran možná domácí ubrali a my se zlepšili. Ale konečnou porážku už hráči nezvrátili."



Sestavy


FK Litoměřicko B
D. Folberger [-] - M. Horváth [-] , J. Horváth [-] , M. Císař [-] , M. Janča [-] , V. Flégl [-] , P. Hýř [-] , D. Pekař [-] , M. Hýř [-] , J. Kleniar [-] , M. Letafka [-]

Podřipan Rovné
R. Kriner [-] - L. Řezáč [-] , M. Šámal [-] , T. Boura [-] (41. M. Pecha [-] ) , J. Drobný [-] , R. Vilánek [-] , T. Cuchý [-] , V. Týle [-] , L. Ullman [-] (26. V. Migra [-] ) , S. Körmendy [-] , Š. Kotrba [-]

ŽK: 31. J. Horváth , 55. D. Pekař - 72. M. Šámal , 74. V. Migra .
Hráči zápasu: P. Hýř - Š. Kotrba .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TORÁČ Martin - EICHLER Martin, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.