Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 13:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozly na jaře zůstávají stále na nule


Branky


0

Poslední tým soutěže prohrál s Hrobem a jeho situace je skoro beznadějná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky během osmi minut

Domácí Kozly, které přes zimu radikálně změnily kádr, zatím na jaře bodově paběrkují. A nezlepšilo se to ani proti Hrobu. Utkání začaly solidně a vytvořili si dvě šance. Jenže proklatých osm minut zhatilo veškeré domácí plány. Ve 30. minutě nejprve otevřel střelecký účet Kozák. Ve 35. a 38. minutě přidal další dvě trefy Rudolf. Všechny branky padly ze hry po pěkných kombinacích. Pro Kozly to byla ledová sprcha, ze které se nevzpamatovaly.

Snížení přišlo až v samotném závěru

Kozly do druhého poločasu více otevřely hru a chtěly vstřelit rychle kontaktní branku. Ta ale nepřišla. Naopak hosté, sázející na pevnou obranu a rychlé brejky, přidali po pěkných akcích daší dvě trefy. V 59. minutě se prosadil podruhé v zápase Kozák. A za deset minut se o slovo přihlásil nejlepší střelec Hrobu Petr Pištora, který dal v sezóně gól číslo 19. V závěru už Hrob přeci jen zvolnil a dovolil Kozlům kosmetickou úpravu konečného výsledku. V 80. minutě nejprve vyzrál na Mareše střídající Christoph, o pět minut později se zase prosadl Kešner. Byla to ovšem chabá záplata na šestou jarní porážku. To Hrob splnil povinnost a tři body ho drží na pátém místě tabulky. V dalším kole Kozly nehrají, mají volný los. Hrob doma hostí druhé České Kopisty.



Ohlasy k zápasu


FK Kozly
Václav Kubíček, vedoucí FK Kozly: "Nezačali jsme špatně, byly tam i šance. Jenže pak přišly tři rychlé branky soupeře, které nás dostaly na dno. Po změně stran to byla přetlačovaná. Vyzdvihl bych střelce našich branek, jelikož branky nemůžeme dávat bez pohybu a nasazení."

TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, předseda TJ Hrob: "Utkání jsme měli pod kontrolou. Branky padaly po krásných kombinačních akcí. Kozly v závěru, kdy hráči zvolnili, snížily na konečných 2:5. Ale jinak si myslím, že naše výhra byla naprosto zasloužená."



Sestavy


FK Kozly
M. Štovíček [-] - Z. Černý [-] , G. Müller [-] , L. Müller [-] (75. L. Christoph [-] ) - J. Šulc [-] (59. V. Bergr [-] ) , L. Kešner [-] , M. Beránek [-] , P. Lazna [-] , R. Papcun [-] - L. Bandry [-] , M. Klíma [-]

TJ Hrob
J. Mareš [-] - T. Hudský [-] , Z. Týma [-] , M. Vrábel [-] - P. Fencl [-] , M. Severa [-] , P. Šural [-] , M. Kozák [-] - P. Pištora [-] , M. Rudolf [-] , J. Hájek [-]

ŽK: 51. M. Beránek , 73. L. Müller , 86. V. Bergr - 86. M. Rudolf .
Hráči zápasu: L. Kešner , L. Christoph - M. Kozák , M. Rudolf .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Plzák Daniel - ČERNÝ František, ČERNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.